Super service en snelle levering

Duidelijke site en vlotte afhandeling. Snelle levering.

Artiekel snel verzenden en attractieve prijs

Goeie artiekel ontvangen met en goeie prijs

Espectacular!!!

El mejor precio de toda Europa. El servicio de transporte increíble. Me lo entregaron en cinco días. La experiencia no ha podido ser más positiva.

• ¿Nos recomendarías?

De levering duurde iets langer dan verwacht

Ik had verwacht dat de bestelling binnen een week binnen zou zijn, helaas duurde het iets langer, omdat het artikel niet op voorraad was.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Always a good price, service or advice

The personal is very skill, educated, friendly....

Alles prima in orde

Het bestelde droogpak was perfect van pasvorm en beantwoorde aan mijn verwachtingen. De nodige hulp en tips van de winkelbediende. Kortom, alles tiptop in orde

Vlotte afhandeling. En tot nu toe correct .

Bovenstaand is voldoende

Very quick

All products delivered the following day. Super quick. All products as described. Very satisfied. Totally recommended.

TOP

snelle levering en keurig verpakt!

Geëngageerde crew.

Men heeft alles gedaan om de zuurstofcel die ik besteld had, toch nog op tijd geleverd te krijgen, voor we op vakantie vertrokken. Top !

Website gemakkelijk om keuze te maken en te bestellen, na betaling volgende dag geleverd.

uitstekende service

altijd snel geleverd en bij vragen snel antwoord

super !!!!

super ervaring altijd klantvriendelijke goede kennis van de van het materiaal en denkt met je mee

Top bedrijf

Duidelijke info en snelle levering.

goede service en goed advies

prettig nadat bleek dat het bestelde pas in februari geleverd kon worden en wij de vinnen al eerder nodig hebben kwamen zij met een goed alternatief

Très rapide et a recommander

Uitstekende service

Heb pas een wetsuit besteld maar bleek niet op voorraad te zijn, hier direct bericht van gekregen en de vraag of ik dan voor het wetsuit wil wachten of een andere zou willen bestellen. Ook elke keer uitstekende service als je in de winkel komt met advies wat op maat is gemaakt voor jezelf. Ga zo door jongens kan eigenlijk niet beter.

goede srevice

Ze houden zich aan de afspraken, geven goed advies en nemen de tijd om een klant goed verder te helpen

Heel goede service en kwaliteit

Elke keer al goede ervaring met sub lub

Uitstekende service.

Zeer groot productaanbod. Vriendelijke, behulpzame en zeer bekwame medewerkers.

Goed.

Aanvankelijk misverstand over een 3-tal manuals, maar snel hersteld, top!

Goede ervaring!

In mijn zoektocht naar een wetsuit ben ik zowel via mail als telefonisch erg goed geholpen en werd er actief met me meegedacht en gezocht naar het juiste pak. Snelle reactie en goed geholpen. Ik ben tevreden.

Gewoon goede producten zoals altijd, wel lange levertijd

Ik kreeg een deel van de bestelling snel geleverd, een ander deel duurde erg lang (meer dan een maand). Goed geregeld dat het eerste deel wel alvast bezorgd werd. Maar ik zie geen informatie op de site over dit soort extreem lange levertijden, dat had ik wel graag van te voren geweten.

excellent

très satisfait du service et des produits vendus sur ce site.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD