Snelle levering en fijne prijs

Snelle levering van mooi product voor goeie prijs

Zeer snelle en correcte levering !

Dank voor de snelle service

Top Duikwinkel

Altijd wordt alles heel snel opgestuurd, en alles wordt keurig en mooi stevig verpakt en afgeleverd door een vriendelijke beozrger.

Snelle bezorging

Handige site veel keus .had snel gebonden wat ik nodig had

Ontbreken van communicatie

Bij het bestellen wordt niet kenbaar gemaakt dat de onderdelen niet voorradig zijn,ook niet na het plaatsen en betalen ervan.Bij navraag via mail wordt kenbaar gemaakt dat de delen besteld moeten worden en dat deze 2 weken later geleverd zullen worden,geen optie tot deelleveringen worden aangeboden. Uiteindelijk na 4 weken de verlossende mail dat de onderdelen verzonden zijn. Erg jammer en zeker een punt ter verbetering.

Correct bezorgt.

Alles netjes en correct volgens de afspraak geleverd.

Goed advies en service, ook bij retour.

Zie in één zin.

Vriendelijke en heel persoonlijk advies en service

Altijd heel goed geholpen en zeer deskundig personeel

Super goede service

Correcte service

Tevreden van de service

Top geregeld

Ik had een led vervangings insertbesteld Deze waren waarschijnlijk niet meer leverbaar Heb voor dezelfde prijs en nieuwe lampekop gekregen greenforce goed geregeld Bedankt

Uitstekende en snelle service, echt top!

Ik heb tot nu toe al tweemaal iets besteld bij SubLub en ik moet echt zeggen top. Kwalitatief hoogwaardig en zeer snelle levering. Ook op vragen mijnerzijds werd prompt gereageerd en daarbij een zeer vriendelijke en duidelijke uitleg. Kortom het bedrijf voor mij!

top

goed en snel

Prima afhandeling

Duurde even voordat ik een reactie kreeg na bestellen. Na eenmaal vragen werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Prima afhandeling verder. Parkeren voor de deur is ook handig

Kundig

Prettige winkel met deskundig advies

Duikwinkel met persoonlijke service!

Goede service, bereikbaar voor je vragen, groot assortiment en eerlijk over voorraad en leverbaarheid.

Parel in de duikwereld

Ontzettend vriendelijk en behulpzame eigenaar, die er zeer zeker alles doet om je als klant weer tevreden terug zal laten komen!

Vlotte bezorging.

Ga zo door . Heb vertrouwen in jullie . Goed verpakt etc dank jullie wel

Prima firma

Duidelijke en makkelijke site. Snel geleverd.

Goede service!

Veel moeite gedaan om toch dat ene bcd te kunnen leveren en op tijd! Goede uitleg en instructie.

Je bent altijd goed geholpen, no matter what

Elke bestelling is altijd tip top in orde

Very good 11/10

Just a small need, a new mask strap for less than €10 but the attention to find the replacement was exceptional. Nice people recommended without reservation.

Snelle bezorging, goede prijs/kwaliteit verhouding

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD