Snelle levering, product naar verwachting, achteraf betalen mogelijk. Gewoon Top!

Als we miereneuken gaan we iets mis vinden aan de service

Correct, beleefd, gul met informatie, geen stijve communicatie, ... Ik ben vaste klant en zal dat ook blijven.

Als we miereneuken gaan we iets mis vinden aan de service

afhandeling was prima, maar................

jammer dat 2 van die kleine dingen toch in één grote verpakking met DHL verzonden moeten worden. Deze bestelling had makkelijk in een kleine enveloppe gekunnen en paste dan zeker door de brievenbus.

afhandeling was prima, maar.......

erg jammer dat de bestelling, van zo'n kleine omvang, in één grote pakket verpakking bezorgd wordt. * deze spullen pasten makkelijk in een enveloppe en konden makkelijk door de brievenbus. !!

afhandeling was prima, maar.......

prima aankoop

Her was een prima aankoop voor een mooie prijs, snelle levering en prima communicatie.

Goede snelle service!

Online betalen kan duidelijker, maar een top service

Online betalen kan duidelijker. Daardoor 1 bestelling 2x betaald. Dit was overigens vlot en goed opgelost. Een top service!

Snelle service, goede klantenservice ook

Goede prijs vooral!

Zeer goed en behulpzaam

Goed en behulpzaam nemen de tijd en denken met je mee

verkeerde kleur ontvangen

verkeerde kleur ontvangen, maar alsnog opgelost.

Zeer nette winkel met goede retour service

Na aanschaf van een duikpak helaas er achtergekomen dat deze te groot was echter hier werd niet moeilijk over gedaan en ik kon kosteloos retourneren

Goede uitleg,snelle service.

Prima service!

Goede vlotte afhandeling!

Goed advies

Alle moeite gedaan om een passend advies te geven en bijbehorend uit te zoeken

Rychlost dodání.

Naprostá spokojenost.

Was even wachten op mijn bestelling maar dat was bekend. Verder prima geleverd.

Speedy delivery, watch is great and as advertised.

Beautiful and tough watch. Delivered quickly and packaged well

Gewoon goed

Vlotte levering van duikhorloge. Kan geen negatieve punten bedenken.

snelle en correcte service

Mijn duikbril met correctie glazen werd gemonteerd geleverd op korte termijn, waarvoor dank.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD