Iets te laat

De bestelling is goed ontvangen. Maar de pagina waarop ik heb besteld zei dat het op voorraad was - levering de volgende dag, maar dat was niet waar, aangezien ik 1 week+ op de levering moest wachten, want ze moesten eerst bij Garmin bestellen en het dan naar mij opsturen. Dat kan ik ook doen, de reden waarom ik via hun website heb besteld was de (valse) directe beschikbaarheid. Dit vind ik een beetje oneerlijk, maar uiteindelijk kreeg ik toch wat ik bestelde, echter iets te laat... Het klinkt alsof ik ongeduldig ben, maar het was nogal dringend - ik brak de andere band en ik ging ergens heen waar ik mijn horloge echt nodig had en uiteindelijk kon ik het niet meenemen. Maar als ik zelf rechtstreeks bij Garmin had besteld, was het op tijd in mijn handen geweest. Voila. Les geleerd, maar no hard feelings.

Snelle en goede service

Duikhorloge opgestuurd voor batterijwissel en binnen een paar dagen al retour.

Goede afspraken mee te maken

Perfect service

Perfect service . zeer tevreden

Snelle en goede service

Eerste artikel was niet leverbaar, maar ik kreeg direct een antwoord en alternatief aangeboden - snel verstuurd bovendien

Supersnelle levering en prima service

Supersnelle levering en prima service

Snel en goede levering

Super klantvriendelijke winkel!

Ruime keuze, werd duidelijk aangegeven wat de levertijd was, mooie wetsuit

Relaxed en vakkundig

Uitstekend geholpen door vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel. Voor mijn vervolgaankopen ga ik hier dan ook zeker naartoe. Aanrader!

Super international shipping.

Order stuff from outside of EU. Very fast and efficient delivery Thumbs up!

Top geregeld!

:-)

Voor de tweede keer een goede duikbril

Goede spullen en goede service, alleen jammer dat ze niet uit zichzelf lieten weten dat er een glas niet op voorraad was waardoor de levering vertraagde.

Goede prijs, snelle levering. In één woord : perfect.

Goede prijs, snelle levering. In één woord : perfect.

Snel en professioneel

Snel en correct geholpen. Heldere website.

Goed en snel geleverd!

Even geduld, maar prima levering

Wetsuit besteld, dat niet op voorraad was. Er kwam initieel weinig communicatie over, maar bij navraag kwam een snelle reactie. Prima en netjes gekeverd daarna.

tres bon conseil

vous poussez la porte du magasin et desuite vous vous etes pris en charge par le responsable qui vous conseil dans vos choix et cela sans vous poussez a l achat

Reageren en leveren snel!

Zeer deskundig

Vriendelijk, goed bereikbaar en beantwoorden mails met vragen zelfs buiten de reguliere tijden om.

Zoals het hoort

Goedkoper dan elders eb snelle verzending. Top.

Gewoon een goede betrouwbare webwinkel.

Aan te raden.

Had er meer van verwacht

Je besteld een artikel waar bij staat: als op voorraad- volgende werkdag in huis. Raar dat het dan pas na 2 dagen wordt verstuurd. Dan komt het binnen (Horloge €585,-) los in de doos, verpakking uit elkaar gevallen. Geen bescherming om het horloge, zal dus een showmodel geweest zijn. Gelukkig is het horloge niet beschadigd.

Snelle vlotte levering, En gekregen wat ik moest hebben

zeer tevreden

snel levering

Prima leverancier

Ik bestel regelmatig duikspullen bij Sublub. Het wordt snel geleverd, de kwaliteit is goed en de prijs is marktconform .

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD