Prima ervaring

Snel binnen gekregen waarbij vertraging direct werd gecommuniceerd

Bestelling zou de volgende dag binnen komen, maar door vertraging bij t bezorgbedrijf werd t later. Sublub stuurde hierover diezelfde dag al een mailtje dat er vertraging was dus fijn op de hoogte gehouden. Pakket mooi verpakt en erg blij mee!

Prima verlopen.

Gewoon goed.

Snelle levering, goed product

Prima aankoop. Snelle levering en makkelijke website.

Bij iedere bestelling een uitstekende service en waar mogelijk een snelle afhandeling. Bij nalevering of wanneer iets niet meer voorradig is, telkens een goede communicatie.

Beetje slordig!

Had twee dezelfde artikelen besteld, mooi de volgende dag in huis! Bleek er maar 1 in te zitten, meteen gebeld en aangegeven dat ik de andere graag de volgende dag ( zaterdag)zou ontvangen omdat we daarna op vakantie zouden gaan, krijg ik nu net bericht dat het vandaag ( dinsdag) wordt bezorgd, terwijl wij al lang en breed in Frankrijk zitten.....

Duiken is een dure sport en veel Van de grote merken zijn op veel plaatsen te koop. Of nu eigenlijk niet; door wereldwijde supply chain problemen is er tekort aan van alles. Er zijn shops die spullen online verkopen terwijl ze ze niet hebben en daarna melden dat ze ‘helaas’ op nalevering staan. Sublub doet dat niet, hanteert eerlijke prijzen en geeft goed advies.

Order snel verwerkt

Levering is niet aan huis gebeurd maar in een afhaalpunt. Dit was aanvankelijk niet de bedoeling.

Great shop!

Delivered what was ordered and communications work fine. I will buy again!

Service voldoet niet, doen moeilijk over retourneren.

Retourneren is lastig. Gedoe over en niet er klantvriendelijk.

Nog steeds niet ontvangen

Waar blijft het?

Overzichtelijke site, snelle levering

Perfect wat ik zocht

Kwaliteit volle neopreen. Past perfect en is precies wat ik zocht.

Snel bericht over de bestelde materialen!

Zeer goed en correct geholpen

Vlotte en correcte levering.

Vlotte en correcte levering.

Coorect

Livraison parfaite colis protégé

goede service.

Bestelling is makkelijk via website, snelle levering upto date via email erg prettig.

goede service

Er werd goede service geboden.

Snelle levering van mijn bestelling, in goed staat ontvangen.

Perfecte service en een vertrouwd adres.

Fantastisch zoals altijd!

Altijd goede service. Ook bij een uitzondering zoals onze situatie waarbij we in het buitenland wonen. Ze doen toch even wat extra om ons te helpen. Super service!

Gewoon hele goede, duidelijke en snelle service.

Gewoon hele goede, duidelijke en snelle service.

Top service en snel

Snelle levering en netjes afgeleverd

Fantastisch geholpen

Professioneel advies, vriendelijk. Alle tijd voor de klant, zonder dat het een gevoel tot aankoop opriep. Ik ga weer terug!

Prima geregeld en goede service

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD