Goed advies en snelle levering

Zocht een Din 300 bar naar Int adapter. Werd uitstekend geadviseerd en het bestelde product was de volgende dag al geleverd. Helaas pasten mijn Int automaten niet helemaal. Makkelijk te retourneren

Topkwaliteit, vlotte levering en service

Kwalitatief materiaal van bekende merken, snelle levering, prima verpakt en vlotte service/terugbetaling indien het product toch niet is zoals verwacht.

ok pour moi

Fidèle à mes attentes

Trage levering

De volledige bestelling werd pas na 2 maanden en meerdere herinneringen geleverd.

Super fijne en behulpzame duikwinkels

Maakt niet uit met wat voor vraag je komt, ze helpen je naar beste kunnen en voorzien je van goed advies. Veel van onze duikspullen bij Sublub gekocht of besteld. Bestellingen zijn altijd vlot binnen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeer tevreden!

voldoet aan verwachting

prima webshop

Bestelde producten waren er binnen 2 dagen

Zowel in de winkel als online prima ervaring

Gewoon goede en klant gerichte service. Makkelijk contact te krijgen, denken mee voor een oplossing en snelle levering.

Top site

Ruime keuze, correcte prijzen . Om te betalen zat ik automatisch in de modus “via overschrijving “

Topzaak

Wat een fijne winkel en wat zijn ze aardig en behulpzaam. Definitief een echte aanrader!! Hier neemt het personeel nog echt de tijd voor je. Helemaal top!! Rij graag die paar extra km‘s

Duidelijk

Ruime keuze en duidelijke omschrijving van de producten. In combinatie met fysieke winkels een veilige keuze, zeker voor een beginner zoals ik.

Fijne zaak met goede service

Altijd goed geholpen en snelle verzending.

Alles goed verlopen buiten facturatie

Enige probleemje is Ik had reeds de factuur betaald aan jullie Maar krijg nu nog dezefde factuur van Riverty Wat kan ik doen om die te annuleren Mvg Wallays Carlos

Bijzonder vlotte en correcte levering

Duidelijke website met goed zicht op voorraad en prima omschrijving van de producten. Gemakkelijk besteld en snel en correct geleverd

Service 5 étoiles !!!

Commande parfaite rien à dire de plus !!!

mijn favoriete online duikwinkel

altijd snel en correct en als er eens iets niet goed is (zoals iets niet op voorraad of het terugsturen van een bestelling) is het contact altijd uiterst prettig en behulpzaam. Prijzen zijn goed. Misschien niet de allergoedkoopste maar absoluut geweldige service en dat is een hoop waard.

very good

trustworthy store.

Correcte en vlotte service

Correcte en vlotte afhandeling van mijn bestelling via de webshop. Ook zeer goede dienst na verkoop door mevrouw suzanne. ( info via mail ivm met items die retour moesten). Alles perfect gelopen. Indien we nog duik / snorkel spullen nodig hebben zullen deze zeker van Sublub komen.

pakketje werd niet geleverd!

pakketje werd betaald maar niet geleverd! Heb een positief bericht gekregen van sublub dat ze er werk gingen van maken. Volgens mij zit het probleem bij postnl.

Zeer groot aanbod en snelle service!

Ruime keuze uit allerlei duikmateriaal en altijd snel in huis! Top service!

Echt snelle attente reactie en levering! Ruim op tijd om mijn schatje met een top duik cadeau te verrassen!

Heel goed geholpen met mijn bestelling op wel heel korte termijn.

Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen.

Turboservice

Producten online besteld, binnen 2 dagen geleverd Mailtje met een vraag verstuurd binnen 5 minuten een telefoontje met antwoorden en keuzes

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD