Vak kennis

Duidelijk en weten waarover ze het hebben.

Goede klacht opvolging

Ze komen hun afspraken na

Super aardig geholpen

Super aardig geholpen door zowel Kim als Peter, De eerste keer met een nieuwe automaten set , en later met een nieuwe Bril op sterkte. Eerlijk advies, alle tijd nemend om je te helpen en adviseren, ik zeg gewoon een prima bedrijf voor duikspulletjes

Een goeie zaak snelle levering

Een snelle en goeie advies en netjes alles op maat

Alles goed en vlot verlopen

Vriendelijk onthaal en deskundige uitleg in Rotterdam

Ik ben een 100% tevreden klant.

Vlotjes

De maattabel klopt perfect. Levertijd werd geschat op 14 dagen en na 48u had iknmojn pak al thuis.

Op tijd geleverd

Ziet er goed en degelijk uit.

Shorty besteld maar de kleur week heel erg af van de kleur op hun site. Geen enkel probleem om hem terug te sturen. Afhandeling goed en snel geregeld.

Beste prijzen snelle levering.

Goed aanbod op de website, bestellingen zijn steeds snel geleverd. Thumbs up

Veel duikspullen voor een nette prijs, super service

Naast de winkels een duidelijke webshop voor allerlei duikmateriaal. Bij de bezorger was iets misgegaan. Hier contact over opgenomen, waarna het snel en netjes opgelost is.

Profesioneel en hulpzaam

Geweldige service! Snelle communicatie en goede advies.

Snelle en correcte levering, perfect goede winkel, goede service

Klantvriendelijk en service gericht.

Ik had onlangs een duikbril gekocht met met aangepaste glazen met leesgedeelte. Mijn huidige duikbril voldeed qua sterkte niet meer. Van te voren had ik bij mijn opticien navraag gedaan naar mijn sterkte voor het leesgedeelte. De sterkte die ik (meende) nodig had, hadden zij qua glas/lens niet op voorraad. Die moesten zij vanuit het centrale magazijn laten komen. Uiterlijk maandag zou de bril klaar zijn en zouden die per post kostenpost verzenden. Maandag kreeg ik de nieuwe bril al thuis gestuurd. Toen ik hem uitprobeerde keek ik helemaal scheel via de nieuwe lenzen op sterkte. Dinsdag er mee terug gegaan. Bleek dat mijn opticien mij op het verkeerde been te hebben gezet. Gelukkig bleek de betreffende medewerker redelijk deskundig en bleek ik werkelijkheid een mindere sterkte te hebben. De duikbril werd van ander glazen/lenzen voorzien en ter plekke uitgeprobeerde . Ik werd nog verzocht zelf kritisch te zijn op het resultaat. Ik ben netjes, geduldig en kosteloos geholpen.

Snelle en correcte levering, top aankoop

uitstekend.

Ik heb er een droogpak gekocht. Ze namen de tijd waren behulpzaam en gaven goed advies.

Snelle levering en goede nazorg

Lipje ontbrak bij 1 vin, dus contact opgenomen. Direct geregeld door Sublub, en leverancier stuurde gelijk een lipje op. Goeie winkel, goede service, goed contact.

Goede service, goed advice

Enige minpuntje dat ik heb ervaren is dat je wel eens achter je spulletjes moet aanbellen.

Top service zoals gebruikelijk

Top service zoals gebruikelijk

Er was een verkeerde inschatting wat maat betreft maar netjes en snel geregeld nieuwe maat al onderw

Positief snei opgepakt

Goed alleen medewerker heeft moeite met kassasysteem

product was precies wat ik wilde hebben, ben erg blij met hun assortiment en snelle levering keurig netjes allemaal.

Goede prijs snelle levering

De computer die ik zocht is netjes en snel geleverd zodat ik het nog voor de vakantie heb ontvangen. De eerste duiken zijn al gemaakt.

Boenk, van de eerste keer er direct op

Eerste keer online bij Sublub besteld na wat omzwervingen op andere sites en prijzen vergelijken. Na zowat 14 jaar andere merken wetsuits gebruikt te hebben deze keer terug een Scubapro (Definition 7mm, XXL). De maattabel klopte mooi: ben 1,94m en 97kg. Snelle levering. Aanstaand weekend in steengroeve van Scouffleny uitproberen (bij 6°C).

persoonlijke service

goed en persoonlijk