Levering en opvolging perfect

Ieder stadium van de zending werd correct gecommuniceerd. Stevig verpakt en alles volgens bestelling

De dag nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd ze geleverd. De spullen die ik nodig had waren zelf nog apart verpakt zodanig dat er niks kon beschadigd geraken. TOP service

Vriendelijk en goed

Nemen altijd de tijd voor het juiste advies. Goede spullen op voorraad. Inflator naar autoband converter werkt prima.

Commande d'un ordinateur à envoyer à Namur

Toujours méfiant quand c'est la première fois, j'ai pris le risque de commander un ordinateur de plongée à ce commerce Sub-Lub que je ne connaissais pas. Je ne suis pas déçu. En moins de 48 heures, il était chez moi à Namur en Belgique. Un grand merci. Jean-Philippe Devis

Snelle levering.

Zeer snelle levering maar het had beter verpakt mogen zijn.

Vlot en vakkundig op prettige toon geholpen

Altijd een goed advies, de medewerkers denken met je mee op elk niveau. Ik kom regelmatig terug!

Peter en Kim hebben ontzettend veel ervaring met duiken en de daarbij behorende gear. Het is prettig om samen te sparren over een de setup. De veiligheid staat altijd voorop, dat geeft mij een prettig gevoel. Fijne toevoeging: het technisch onderhoud van mijn duikspullen, gaat altijd vakkundig en snel!

Levering niet volgens afspraak

Bestellen op de website van een artikel op voorraad, bleek niet op voorraad te zijn. Goed contact gehad over levering in plaats van ophalen, aangezien ik druk ben met emigratie naar de cariben en er dus weinig tijd over was. De leveringskosten waren wel voor rekening van Sublub dat was erg netjes. Daarna niks meer gehoord. Na een paar dagen bleek het artikel nog op de zaak te liggen waardoor het niet op tijd is en ik het niet mee kan nemen. Erg jammer

Zoals bij elke bestelling, perfect

Snelle levering, materiaal altijd 100% zoals verwacht.

Goed bezig ze helpen je goed

super conseils pour une etanche

avoir une magasin qui prend 2h a tous vous expliquez, monter et essayer sans jamais vous poussez a acheter. j achète tous mon matériel chez eux toujours le conseil parfait

Zeer snelle en correcte levering!

Levering reeds daags na bestelling!

Envió y atención perfecta

Envió y atención perfecta

Super ervaring

Bij sublub Voerendaal ben je aan het juiste adres voor al je duiken spullen en ook het tec duiken Zeer klantvriendelijk weet waar hij over praat denkt met je mee

Sérieux, rapide, efficace, bon rapport qualité prix

Très bonne offre. Beaucoup de produits divers et variés. Prix concurrents. Livraison très rapide et de bonne qualité! Commandé de Belgique et livré le lendemain. A peine 24H de délai. C'est la deuxième fois que je commande sur le site, les deux expérience ont été très satisfaisante. Je recommande sans hésiter!

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Reageren snel, en mooie producten

Super service

Professioneel

Na order aanpassing gemaakt. Hierover gelijk e-mail contact gehad met update tav van verwerking. Dit als zeer fijn ervaren.

Uitstekende service.

De kwaliteit van een bedrijf ervaar je pas als er een probleem(pje) opgelost moet worden. Bij deze nog bedankt!

Persoonlijk, klantgericht en deskundig

Hoi daar! Ik wil graag een positieve reactie delen over een duikwinkel waar ik onlangs uitstekend geholpen ben. De service die ik ontving was zeer goed! Het personeel nam echt de tijd om naar mijn behoeften en vragen te luisteren, waardoor ik me volledig op mijn gemak voelde bij het verkennen van de verschillende duikuitrustingen. Ze waren ontzettend deskundig en gepassioneerd over duiken, en hun expertise was duidelijk merkbaar. Ze hebben me uitgebreid geïnformeerd over de verschillende opties en hebben me geholpen bij het kiezen van de juiste duikuitrusting die bij mijn niveau en doelen past. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en me te helpen begrijpen hoe ik mijn duikervaring kon verbeteren. Het was een persoonlijke en klantgerichte benadering die me een gevoel van vertrouwen gaf in hun expertise en betrokkenheid. Bovendien was de winkel goed georganiseerd en netjes, met een ruime selectie duikuitrustingen van hoge kwaliteit. Kortom, ik kan deze duikwinkel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke ervaring. Ze bieden uitstekende service en nemen echt de tijd voor hun klanten. Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring daar en zal zeker terugkomen voor al mijn duikbehoeften!

zowel winkel als online top

goede ervaring met zowel de winkel als de webshop!

Uitstekend!

Ik rij graag de extra kilometers om in Voerendaal te gaan inkopen. Geweldige service, altijd vriendelijk en heel behulpzaam. Een echte aanrader!!!!

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Snel geleverd.

Zeer goede ervaringen met lampen van Greenforce.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD