Prima advies

Aardige en behulpzaam personeel.

Fantastische ervaring !

" Een speciale Dank U Wel aan De Heer Daan Loeber om mijn aankoop in goede banen te lijden ! ",Bedankt voor alle voorafgaande inspanningen die mijn aankoop tot een goed einde hebben gebracht gewoon " TOP " ! Een Welgemeende Dank U Wel !.

Snelle levering, goede kwaliteit

De productbeschrijving op de website was uitgebreid genoeg om een keuze te maken. Snelle levering en zo te zien goede kwaliteit.

Snelle Levering

Zoals beloofd, levering binnen een werkdag bij product op voorraad. Top.

Super behulpzaam

Proberen je op elk vlak te helpen. Denken met je mee. Super met vullen van de flessen

Zeer goede service en snel antwoord op eventuele vragen

snel geleverd

keurige levering zoals ik van Sublub gewend ben.

uitstekende service

Uitstekende service en advies

Prima duikshop

Zomer onderpak gekocht voor mijn droogpak. Per Whatsapp kreeg ik netjes op tijd reactie over de maatvoering. Voldoet aan de verwachting. Op tijd geleverd zonder vertraging oid. Echter via achterafbetalen is het niet mogelijk meteen na ontvangst te betalen. Dat duurt ongeveer 5 dagen. Dat was onduidelijk. Ik weet ook niet waarom je niet meteen kan betalen als je dat wil.

Supersnel en zoals beloofd!

Zie hierboven

Ronduit klantgericht, klasse bedrijf!

Ik had een verassing gehaald, maar dit was compleet verkeerd uitgezocht door mij. Ondanks de snelle levering, de prachtige pakken….en de vriendelijke medewerker, meteen goed geholpen met hun advies! Na het contact met de winkel, pakbon ontvangen en het kon retour en afhandeling warm en klantgericht! Dank jullie voor jullie service allemaal. Groetjes Natanya

correcte omschrijving en levering van product

correcte omschrijving en levering van product

Zeer behulpzame mensen.

Gaven ons raad en advies aangaande een duikreistas en 5mm duikpak.

goede en vriendelijke service

Ik heb een nieuw 3 mm Bare duikpak gekocht bij ze gekocht, in de winkel kun je rustig op je gemak alle passen en krijg je goed advies.

Altijd snelle service

Uitgebreide website met goede omschrijvingen. Bestelde producten arriveren altijd snel en met zorg verpakt.

Hele mooie spullen en goede service

Fijn contact met Sublub bij vragen. De producten zijn mooi en de omschrijvingen duidelijk en uitgebreid. Al met al prima webshop.

Zeer goede website

Alles was te vinden, met prijzen.

Alles was als beloofd.

Everything was as promised!

top

er wordt onmiddelijk gereageerd op een telefonisch verzoek, daarvoor dank

Aan te bevelen

Prijs: Sublub leverde een waterdicht horloge voor de volgens mij laagste prijs in Nederland. Snel: Bestelling van het horloge via de webshop gedaan met op mijn verzoek levering in de winkel in Zuidlaren; de volgende werkdag al kreeg ik bericht dat ik het horloge kon afhalen. Service: Met name het gewicht van het horloge (106 gram) vond ik niet comfortabel. Hierop heb ik gevraagd of ik 'm kon retourneren. Heel prettig dat dit mogelijk was.

Na foutieve bestelling door mijzelf Kon zonder problemen mn duikbril met glazen op sterkte omgeruild worden

Precies als beloofd en volledig volgens verwachting

vragen via email gesteld en duidelijk antwoord terug ontvangen over meerdere topics.

Netjes optijd geleverd

Menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen netjes en optijd geleverd

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD