Lo mjeor

Productos de primera calidad para los amantes que quieren bucear

Prima tent

Meedenken, goed advies, geen gedoe bij verkeerd bestelt, geduldig en bovenal, erg aardig.

Goede Nazorg

E-Learning OW voor de vrouw aangeschaft en werd na aanschaffen verrast door een andere regeling van een duikschool. dit voorgelegd aan SubLup en werd daarbij goed geholpen

Prima prijs

Prijs en assortiment uitstekend. Zou alleen sneller verzonden mogen worden. Door gebruik te maken een lokale pakketdienst gaat er een aantal dagen overheen. Tegenwoordig is vandaag besteld morgen leveren de standaard bij webshops.

Fijne communicatie

Fijne communicatie over levertijden en navraag over mijn keuzes daarin.

Geweldig en ongecompliceerd

Geweldige service, snelle reactie op mijn vragen. Toen er besteld was zeer snel verzonden en van het weekend al kunnen duiken met mijn nieuwe computer. Voldoet inderdaad helemaal aan wat ik ervan wil. Heel erg blij mee. Raad deze winkel zeker aan.

Gewoon goed.

Bestelling geplaatst, betaalt via de site en in 3 dagen geleverd. Meer moet dat niet zijn.

Snel bezorgd, horloge zoals beschreven.

Citizen NY0141 automatic diver's horloge besteld, was een stuk (60 euro) goedkoper dan bij andere winkels. Hierdoor twijfelde ik of hij wel nieuw was. Binnen 1 dag bezorgd, buitendoos was ietsje gedeukt tijdens transport. De scuba tank verpakking was nog helemaal intact, geopend zag ik wel wat stof liggen alsof hij open is geweest, een kleine vinger afdruk op t horloge maar na een veeg met een doek was hij schoon. Horloge was niet beschadigd, loopt heel mooi en voldoet aan de verwachtingen. Sub-Lub is wat mij betreft een aanrader.

duidelijk en goed

duidelijke informatie goede prijs overzichtelijke website

Vriendelijke en snelle reactie

Ik had wat problemen met de levering van een artikel maar werd snel en netjes opgelost

Geweldige en snelle klantenservice

Ik had een duikkap besteld maar die bleek iets te klein te zijn en mocht ik het terug sturen zonder enig probleem en hebben ze me goed geholpen om een ander product te bestellen

Kwaliteit

Kwaliteit en snelle levering Duidelijke instructie voor maat

Snelle en correcte levering

Producten waren op voorraad dus de volgende dag geleverd.

Vrijdag besteld, maandag in huis.

Alles netjes verpakt snel aangekomen.

Goede prijzen, transparante leveringstermijnen en snelle reactie van de klantendienst.

Wederom top service

Goed materiaal, prima klantenservice welke snel reageren en zaken helemaal top oplossen en meedenken. Ook online geven ze desgevraagd goed advies!

Vriendelijk en snel geholpen met duidelijke uitleg.

Snelle en goede afhandeling

Besteld, goede keuze op de website met toelichting. Snelle afhandeling, en op tijd bezorgd

Super behulpzaam

Ik kwam iets ruilen en werd daarbij super vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd om een andere goed passende product mee te geven.

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte en snelle levering

Sub-er!

Bijzonder vriendelijk aan de telefoon en snelle bezorging! Aanrader.

Snelle levering en super service

Spullen besteld en waren de dag erna in goede orde geleverd. Een lamp miste een batterij en oplaadkabel, deze werden met spoed opgestuurd zodat we op vakantie gebruik konden maken hiervan. Dank

Bestelling is makkelijk en voorspoedig verlopen

Bestelling was makkelijk en levertijd goed aangegeven. Ik heb mijn spullen op tijd gekregen.

Prima service!

Een van de bestelde producten voldeed niet. Terugsturen was geen enkel probleem en was kosteloos. Het assortiment is ruim en de prijzen zijn scherp. Prima adres voor je duikspullen.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD