Heel goed en correct

Weer geweldig geholpen.

Nieuwe wing besteld, bleek moeilijk leverbaar. Samen met Richard van Sublub Voerendaal een passende oplossing gevonden. Top service

Ik ben er echt een beetje beduusd van dat je mij zo de winkel weer uit stuurt.

Hoi Peter, Ik ben er echt een beetje beduusd van dat je mij zo de winkel weer uit stuurt. Maar jij mag natuurlijk helemaal zelf weten wie en hoe je mensen wel of niet wilt ontvangen. Ik vraag we wel af hoe doe je dat dan met rolstoelen, kinderwagens of rollators, maar dat mag je zelf beslissen natuurlijk. Jullie hebben wel je hondje met zijn hondenharen en bijzondere luchtjes in de winkel liggen, ook dat is jullie keuze. Mijn racefiets (kun je vijf Apeks MTX-RC setjes voor kopen) is echt super schoon en te duur om onbeheert buiten tegen de muur te parkeren Er waren ook geen ander klanten in de winkel en ik kwam alleen even mijn middendrukmeter ophalen. Wilde ook nog graag een droogpak slang en mijn buitenwatervinnen (20jaar) zijn helemaal versleten. Nouja ik bestel die middendrukmeter wel elders en laat ik hem thuis bezorgen samen met de slang en vinnen. Vriendelijke groet, Gert Bulstra

Perfecte service!

Gemakkelijke site om te navigeren en snelle levering.

Super geregeld, snelle service.

Gekregen wat ik verwachte, snelle en goede levering.

Fantastic customer service!

SubLub has the products I’m looking for and they are incredibly fast at shipping them! I highly recommend them!

Alle verwachtingen voldaan

Alle geleverde artikelen zijn op tijd en goed geleverd, ook nog in hergebruikt padding-materiaal. De voorgestelde combinatie past goed bij elkaar. Het terugsturen van een teveel besteld artikel werd erg makkelijk gefaciliteerd.

Paar kleine foutjes in de levering welke persoonlijk door mij is opgehaald in de Sublub winkel. Door Sublub over het hoofd gezien. Maar geen verwijt naar Sublub want ik had er ook overeen gekeken. Na telefonisch contact netjes en zonder vertraging door Sublub opgelost.

Correcte levering, artikel volgens verwachting!

Uitstekend geholpen bij het passen en kopen van een wetsuit

Het was geen probleem om verschillende merken te passen om uiteindelijk een goede keuze te maken.

Super tevreden

Al meerdere malen bij jullie besteld en altijd tevreden geweest, ook leveringstijd super

Duik computer geleverd met vrijwel lege batterij

Suunto Zoop Novo gekocht, de batterij bleek bij aflevering niet vol. Inmiddels is hierover contact geweest met Sub-Lub en zij hebben aangeboden de batterij vervangingskosten indien noodzakelijk aan mij te vergoeden.

Een klein dingetje bijna 2mnd wachten

Een klein onderdeel op voorraad bij verschillende vestigingen. Toch nog bijna 2 maanden op moeten wachten. Uiteindelijk onverwacht binnen deze periode ontvangen. Sublub kon dit onderdeel makkelijk bij een van de vestigen bestellen en op laten sturen

Vestiging Voerendaal, snelle goede service en verstand van zaken.

de betere duikwinkel in Nederland

op en top service

Positief

Vakkundig en vriendelijke verkoop

Deskundig en behulpzaam

Voor iedere vraag is er wel een passend antwoord.

Gekregen wat ik besteld heb

Het duurde wel langer als beloofd.

Bijzonder kundig geholpen

Prachtige automatenset gekocht waarbij de verkoper mij enorm geholpen heeft met zijn vakkennis

Zeer goed en ze nemen de tijd voor je

vlotte levering

vlotte levering degelijk materiaal

Snel, professioneel en behulpzaam.

Prima begeleiding nadat ik een foutje had gemaakt met mijn bestelling online.

Alles top in orde

Correct, oprijd, to the point

Correct , optijd, accuraat.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD