Makkelijk en snel

Mijn computer gaf de Melding Lowbat. Nieuw batterijsetje besteld. De volgende duik was het al opgelost!

Vriendelijk, kundig,

Nemen alle tijd die nodig is.

Snel geleverd voor de laagste prijs

Prettig zaken doen met deze partij. Echt de laagste prijs op de www. Volgende keer weer hier bestellen.

Snel en correct

Alle vertrouwen in Sublub

Snelle, nette levering

Product werd de volgende dag netjes verpakt geleverd

Heel blij met mijn duik computer en de service

Bij de keuze van mijn duik computer ben ik goed geholpen door de uitgebreide informatie op de site. De computer werd netjes verpakt geleverd en ook de track and tracé van de verzending was zeer duidelijk

zeer goede ervaring

Ik ben vrij nieuw binnen dit bedrijf en heb het bedrijf enkele keren fysiek bezocht. Bij elke bezoek ben ik harte ontvangen. Uitstekende en vakkundige uitleg over materiaal en producten. Ik wilde 2 producten met elkaar vergelijken alleen 1 product was niet op voorraad. Het was dan ook geen moeite om deze elders uit het land te laten komen. Een kleine week later kon ik beide producten vergelijken en ook toen werd alle tijd voor me genomen en werd alles in detail uitgelegd. Er wordt dan ook niet moeilijk gedaan mocht je meer bedenktijd nodig hebben. Tot dus ver heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad met dit bedrijf. :)

Nog nooit een slechte ervaring gehad wanneer ik via Sublub bestel, altijd correct en betrouwbaar. Ook wanneer er een probleem was met mijn bestelling ben ik zeer goed en hartelijk geholpen geweest door de vriendelijke klantendienst! Ik beveel hun diensten ten zeerste aan.

Ik had aangegeven dat ik een deel van mijn bestelling binnen 3 dagen moest hebben. Het andere deel stond bij vermeld dat er een levertijd was van 5 werkdagen. Ik kreeg de volgende dag een telefoontje van sub-lub (Jasper) dat hij had geregeld dat beide artikelen binnen de 3 dagen bij mij werden geleverd. En de levering was prima op tijd. Super service!

Perfect afgehandeld

Perfect en vlot afgehandeld

Klant en service gericht

Ondanks dat de leverancier wat steekjes liet vallen, heeft Sublub er alles aan gedaan om de levering zo goed mogelijk te laten verlopen. Diverse malen werd contract met me opgenomen om me op de hoogte te houden.

Goeie service

Al jaren klant bij Sub Lub, ze doen altijd hun best om het onmogelijke mogelijk te maken.

snel en vakkundig.

top service en kwaliteit

zoals altijd zeer tevreden

Lang gewacht en toch relatief snel gekregen

Tijdens de koop werd gewaarschuwd dat de leveringstijd lang kon zijn. Toch nog vrij snel geleverd.(2/3 weken).

Op een vraag die ik per mail stuurde werd snel gereageerd en een optie geboden. prima

Super snel bediend, heb zelfs artikel mogen omruilen en top materiaal

Top advies en begeleiding

Zeer bekwaam personeel met mensen die luisteren naar je wensen en met de juiste voorstellen komen.

Ik wordt behandeld zoals ik mensen behandel.

Ik voel me er als klant koning. Steeds snel, klantvriendelijk, correct mailverkeer. De eerste plaats waar ik zoek voor duikmateriaal.

Service / kennis bijzonder goed

Duidelijk eerlijke uitleg bij aanschaf nieuwe duikuitrusting

fantastisch

het is zoals beschreven en een heel vlotte leverering

Keurig geleverd

Duikershorloge keurig en snel geleverd. Prima zo.

Gewoon een super ervaring

Il wist niet dat een dergelijke super dienstverlening nog bestond. Gewoon een heerlijke koopervaring.

every things ok.

every things ok. if i need some in the future, i will do again

Uistekende keuze en snelle levering.

Zeer tevreden met het produkt goede kwaliteit en netten en snelle verzending en verzorging.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD