Snel en professioneel

Snel en correct geholpen. Heldere website.

Goed en snel geleverd!

Even geduld, maar prima levering

Wetsuit besteld, dat niet op voorraad was. Er kwam initieel weinig communicatie over, maar bij navraag kwam een snelle reactie. Prima en netjes gekeverd daarna.

tres bon conseil

vous poussez la porte du magasin et desuite vous vous etes pris en charge par le responsable qui vous conseil dans vos choix et cela sans vous poussez a l achat

Reageren en leveren snel!

Zeer deskundig

Vriendelijk, goed bereikbaar en beantwoorden mails met vragen zelfs buiten de reguliere tijden om.

Zoals het hoort

Goedkoper dan elders eb snelle verzending. Top.

Gewoon een goede betrouwbare webwinkel.

Aan te raden.

Had er meer van verwacht

Je besteld een artikel waar bij staat: als op voorraad- volgende werkdag in huis. Raar dat het dan pas na 2 dagen wordt verstuurd. Dan komt het binnen (Horloge €585,-) los in de doos, verpakking uit elkaar gevallen. Geen bescherming om het horloge, zal dus een showmodel geweest zijn. Gelukkig is het horloge niet beschadigd.

Snelle vlotte levering, En gekregen wat ik moest hebben

zeer tevreden

snel levering

Prima leverancier

Ik bestel regelmatig duikspullen bij Sublub. Het wordt snel geleverd, de kwaliteit is goed en de prijs is marktconform .

Prima geholpen, er wordt meegedacht!

Zeer snel geleverd

Top bedrijf

Super bedrijf, altijd snel geleverd en goede service!

Good product and super fast delivery.

Thanks guys!

Gewoon goed en volgens belofte

Gewoon goed en volgens belofte

Persoonlijk, professioneel

Ik heb mijn Apeks WTX set gekocht bij Sublub. Voor dit systeem zijn veel accessoires en configuraties verkrijgbaar. Ook al stond de versie die ik wou niet op de website hebben ze bij Sublub de juiste componenten besteld en mijn set in record tijd en tegen de scherpste prijs bezorgd. Alle communicatie met Daan en collega’s verloopt soepel, je hoeft nooit om een update te vragen omdat zei je keer op keer voor zijn.

Duikpak besteld, keurig en snel geleverd. Niets op aan te merken. Prima.

Perfecte service

Perfecte service,klant vriendelijk en vooral zeer goede producten. Ben zeer content van horloge!! Dank jullie wel

Levering nog niet ontvangen. Is al 3 keer uitgesteld

Omdat sublub door dhl laat bezorgen is mijn bestelling al 3 keer vertraagd. Al 3 keer thuis voor gebleven omdat dhl zegt dat ze die dag komen maar tot op heden nog geen pakket gezien

Heb nog steeds niets ontvangen

Afgelopen zaterdag zegt de bezorger, hier aan de deur te zijn geweest. Maar dat is nooit gebeurd, omdat ik de hele dag thuis ben geweest voor dit pakket en in de middag is DHL nog bij ons geweest om een pakket voor mijn vrouw afteleveren om 1500 uur Maar voor mij is hier niemand aan de deur geweest, maar wel een berichtje sturen dat ik niet thuis was waardeloos. En heb nog steeds niets ontvangen dat het bij het afhaal punt ligt. Had al slechte ervaring met DHL, maar na deze ervaring erbij zal ik niet snel meer iets bestellen bij bedrijven die DHL als bezorg dienst gebruiken en dan kan het wel niet aan het bedrijf liggen die DHL inhuurt als bezorg bedrijf, maar dat maakt de ervaring niet beter

Bestelling snel en correct bezorgd

Bestelling van mijn Maris octopus was in 2 dagen binnen.

Meer dan prima

Gemoedelijke vriendelijke professionele sfeer. Weten waar ze over praten. Duidelijke voorlichting en advies.

Goed bedrijf en mooie producten en betrouwbare levering

Geen 5 sterren omdat ik had verwacht dat als een artikel pas over een paar maanden leverbaar is dat er met mij contact opgenomen zou worden of dit een probleem is.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD