Nog geen halve ster waard! Afschuwelijk geholpen
Ben doordat er er gebrek aan duikwinkels in de omgeving zijn noodgedwongen bij deze winkel ( in amsterdam ) terecht gekomen . Eerdere jaren had ik dezelfde ervaring, gewoon geen advies, maar je moet wat als je spullen nodig hèbt . Moest doorvragen waarom dit product dan beter was dan ander . Kreeg keer op keer standaard antwoord waar je niets aan had. Kwam daar om alles nieuw te kopen van vinnen tot Duikbril tot pak . Of ze je niet wilde helpen . Toen er een gezin binnenkwam die de eigenaar blijkbaar kende had hij wel oog voor ze . Blijkbaar kon hij dus best vriendelijk zijn. Toen ik ze er op aan sprak kreeg ik zeer onvriendelijke gezichten toegeworpen. Spullen waren vrijwel uitverkocht, weinig keuze en moesten daarom besteld worden om te passen. Toen ik terug kwam om te passen kreeg ik wederom deze zeer slechte service. De eigenaar die mij eerder had geholpen werd ingeruild door zijn assistent. Toen ik vroeg of ik geholpen kon worden door dezelfde persoon ( hij was dozen aan het uitpakken ) kon dit niet . Maar toen er wederom een bekende binnenkwam stond hij meteen op . De assistent was vervolgens beledigd dat ik zijn kennis niet te harte nam en wilde me niet meer helpen . Was een zeer bijzondere ervaring. Toen bleek dat de Duikbril waar ik eindelijk over uit was te nemen al verkocht te zijn ( oeps )moest opnieuw besteld worden . Je raad het die kwam niet meer binnen voor mijn vakantie. De overige spullen waren verlaat en zijn deels ook niet aangekomen . Oplossing kwam er niet , enkel een koel antwoord van de assistent. De assistent weigerde mij ook telefonisch van informatie te voorzien omdat ik eerder had aangegeven liever met de eigenaar te praten . Al was hij ook niets waard, maar hij had me immers al eerder geholpen en de meeste verstand van zaken. Die 5 sterren hier van andere mensen begrijp ik dan ook totaal niet .