goede service,werd gebeld of het geleverd was en of alles naar wens was

super

je wordt er altijd op een zeer vriendelijke en vakkundige manier geholpen

Perfect and good contact with customer service. I recommend

Perfect and good contact with customer service.

Prima! snelle levering

Snel bevestiging van de bestelling en snelle levering! Alles zat goed verpakt!

Afspraak is afspraak

Van tevoren gebeld voor de voorraad om zaken te passen. Was dus prima geregeld.

prima service

Zeer fijne ervaring met een goede survice

Ik heb wat besteld naar goede informatie van de medewerkers van Sub-Lub Zuidlaren. Dank jullie wel.

Materialen voldoen100% aan de verwachting, vriendelijk onthaal in Rotterdam.

Prima, Snelle levering

Snorkelvest zit goed

Duidelijk

Goede afspraken en snelle levering

perfect

Snelle adequate service

Goede uitleg en service

Goede uitleg gekregen en service

Goede kwaliteit en kundig advies!

Omdat ik niet zeker was over maten en materiaal dat ik nodig zou hebben ben ik naar Sub-lub gegaan. Hier werd ik vriendelijk en kundig geholpen. Ik heb mijn eerste duiken met mijn nieuwe spullen gehad en het was super.

Snelheid kan beter…

Bestellen en betalen gaat vlot-overzichtelijke website. Wel is de leveringstijd vrij lang. Tijd tussen bestellen en mail met track & tracé kan meer dan een week zijn..

Snel, secuur en goed

Ze leveren wat beloofd wordt op het bezorgmoment dat bij de aankoop wordt beloofd. Eerlijk, transparant en duidelijk!

Prima duikshop met deskundig personeel.

Sub-lub Zuid Laren, met als beheerders Kim en Peter die verbonden zijn als instructeur aan Karibu divers, beheren een prima uitgeruste duikshop, waar je deskundig advies kunt krijgen niet allen op gebied van duiken maar ook snorkelen en free diving.

Vlot verlopen

Snel en correct mocht er iets niet kloppen wordt snel gereageerd en actie ondernomen

Prettig en voel me ,de klant is koning

Positief en zeer klantvriendelijk

Tot nu toe meer als tevreden .

Gewoon tevreden over het geheel .

Goed bekwaam professioneel

Er wordt niets opgedrongen. Feiten over producten worden benoemd. Vervolgens kun je zelf jouw keuze bepalen...met of zonder advies.

Snelle en verzorgde levering

Snelle en verzorgde levering

Uitstekende service

Ik werd goed geluisterd naar wat ik graag wilde of nodig had, en daarop werd uitgebreid advies op gegeven, zodat ik het beste product voor mij kon kiezen.

Vlot contact en perfect alternatief

Suzanne mailde me om te zeggen dat het bestelde product niet op voorraad was, ik wilde het snel hebben want er stond een duik gepland.. na enkele mails wisten jullie wat ik wilde en dit werd de dag zelf nog verstuurd! fantastische Service bedankt ! Philippe

Dag besteld volgende dag in huis.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD