Top service. Zou een 10 of 5 sterren zijn als de informatie over de bestelling in t weekend iets meer aandacht zou krijgen.

geweldig

super vriendelijke goede adviezen vriendelijke personeel een aanrader

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Aankoop kwam niet overeen met geleverd product.

Ik had de perslucht set gekocht voor mijn pcp geweer. Hoewel op de site staat dat de fles geschikt is voor 300bar was het in werkelijkheid maar 230 bar. Mijn eigen fout dat ik het te laat gezien had en kon ze dus niet direct terugsturen.Maar mede door mijn vorige recensie een positief contact gehad en krijg nu, kosteloos, een geschikte fles toegestuurd. Dus zeker eerste klas dienst na verkoop.

Snelle levering, mooie prijs en tevreden met product!

Snel en correct ....

Snel en correct ....

Snelle, korrekte levering

Juist advies, snelle levering. Alles ok.

Snel geleverd (product op voorraad)

Besteld: Apeks Lifeline Spool Halo 30m. Product was op voorraad, en is direct verzonden. Snel geleverd.

Bestelling geleverd volgens afspraak

gewoon prima

tijdig geleverd en goed verpakt. Doe graag zaken met deze web shop

Even wachten, toen fantastisch geholpen in Amstelveen

De levertijd was mij niet duidelijk geworden, maar een telefoontje naar Amstelveen gaf duidelijk. En toen echt fantastisch geholpen!

Supersnelle levering

Mooie camera en de dag erop binnen. Telefonisch ook erg vriendelijk.

Gewoon perfect

Na telefonisch overleg , duidelijk geïnformeerd geweest.

Vakkundig en behulpzaam

Zeer fijne winkel in Nieuwegein Gaan een stap verder om de beste service en advies te geven Je kan met alle vragen bij ze terecht Zijn eerlijk als ze denken dat je iets niet nodig hebt en geven duidelijk advies Echt een aanrader de winkel in nieuwegein

Altijd vriendelijk, behulpzaam en met kennis ter zake!

Dit is mijn 2e bestelling bij Sublub, deze keer een 1ste en 2e trap van Tecline (de R5 met TEC2), gisteren uitgeprobeerd in de Oosterschelde, fantastisch ding en wat ademt hij gemakkelijk, ongelooflijk voor die prijs! Ik heb wat moeten wachten maar het geduld was de moeite, heb een paar keer gebeld naar Sublub en zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Goeie webshop! Serge

Snelle service!

Artikelen snel en correct geleverd, makkelijk om in contact mee te komen.

Nog steeds een goeie service

Bestellingen worden snel geleverd

Prima bereikbaar, efficiënt, vlot

Zeer efficiënte telefonische hulp, vlotte afhandeling

Correcte levering, eenvoudige bestelling, gemakkelijk en overzichtelijke betaling. Goede service na aankoop.

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

In de laatste jaren paar keer duik spullen gekocht en/of laten repareren. Ze zijn altijd behulpzaam en vriendelijk en zorken met je mee de mogelijkheden.

top service

De levering was snel. (besteldag +2 dagen) Er was echter een fout onderdeel geleverd. (slechts een onderdeeltje ipv het volledige stuk). één mailtje gestuurd hierover. Dat werd binnen de 10 minuten beantwoord. Het juiste stuk werd binnen de 2 dagen geleverd ter vervanging.

Makkelijk bestellen en op tijd geleverd.

Super ervaring

Vlotte afhandeling en zeer vlugge levering

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD