Laden reviews...
346 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Las reseñas destacan una entrega rápida y un servicio de atención al cliente eficiente. Los clientes aprecian la claridad de la información y la facilidad de hacer el pedido. En general, Sublub se percibe como un proveedor fiable para el equipo de buceo.
Snelle, uitgebreide en vriendelijke reactie ontvangen op mijn vraag. Goede service bij bestelling. Snelle levering.
Roos
Goede en snelle service.
Ron
Den Helder
Op tijd goed spul netjes
Ronald
Poortugaal
Volgende dag geleverde
Mark
Geldrop
Zeer goede service en eerlijke antwoorden op je vragen!
Luc
Haelen
Na bestelling van een fles, die oude datum had, is dit naderhand netjes opgelost
Eric
Schaijk
Krijg dat wat besteld heb.
15 February 2025
Jos
Heemskerk
Prima service, ook ruilen geen probleem
12 February 2025
Piet
Hauwert
Correct en snelle levering
12 February 2025
Guy
Wellen
Goede en duidelijke website, snelle levering en zeer correct geleverd.
mark
Klundert
Robert
Poland
Het bijgeleverde scratch gaard van suunto d5 was beschadigd. Bij melden en verschillende foto's werd verteld dat de scratch gaard niet meegelverd werd. Niet waar want toen ik ze apart ko cht was dit hetzelfde als die in het doosjes zat meegeleverd Jammer.
Beveelt niet aan
Rita
Snelle goede service
10 February 2025
Stabroek
Jacket besteld, effe gemaild voor juiste maat. Na 2 dagen geleverd. Thanks. Super service.
10 February 2025
Steven
LANDEGEM
Het product voldoet aan de eisen
9 February 2025
Jo
Willebroek
Ik kom hier altijd met veel plezier en wordt altijd op een prettige en professionele wijze geholpen. Jeroen heeft enorm veel verstand van alle materialen en weet mij altijd uitstekend van spullen te voorzien!
2 February 2025
Tjeerd
Krommenie
Weer en snelle en vlotte levering.
2 February 2025
Kurt
Beveren
Personeel neemt alle tijd om je het juiste product aan te bieden.
30 January 2025
Roel
Brunssum
Zeer prettig en goedkoop
30 January 2025
Vincent
Nijmegen
Bestelling eind december levering 28 januarie ........ een geluk dat het niet net voor mijn duikvakantie was. Dus rekening mee houden voor eventuele volgende aankopen dat leveringstijd lang is. Keurig en goed verpakt. Prijs correct
29 January 2025
Zaventem
Top webshop ‘s avonds besteld en de volgende dag in huis, producten netjes verpakt en verzonden Bedankt voor de snelle service We zullen binnenkort een verslagje maken van Onze aankoop
28 January 2025
Patricia
Bunschoten
Samen met duikmaatje naar winkel in 010 geweest, paar items niet op voorraad, Netjes opgestuurd. Miste een strap op een van de vinnen, van mijn vrouw, verloren op vakantie ,kosteloos bijgeleverd!!
28 January 2025
Julianadorp
Product zoals omschreven Op tijd geleverd
26 January 2025
Alex
A'dam
Zoals gewoonlijk prima adviezen, vriendelijke experts die hun tijd nemen om je van goede adviezen te voorzien. En dat aan correcte prijzen
23 January 2025
Jeroen