Kwaliteit voor weinig en zeer snelle levering.

Kwaliteit voor weinig en zeer snelle levering.

Horloge was goedkoopste op internet en snelle levering.

Zeer goed. Een aanrader.

Zeer kundig

Het personeel in Voerendaal is zeer kundig, vriendelijk en komt hun afspraken na. Lukt het niet, dan krijg je automatisch een bericht met uitleg.

Bestellen, betalen en ophalen.

Bestelling plaatsen en wanneer de materialen binnen zijn ontvang je een mail en kun je de spullen ophalen in de winkel. Geen gedoe met de levering aan huis, moet er weer iemand zijn om de spullen aan te nemen.

Topservice en uitstekende communicatie

Klasse

goede snelle service

super

goede correcte service

Indien men info wil hebben en dit via mail verstuurd heb je heels snel antwoord op je vraag. correct en duidelijk TOP

Levering duurde 5 weken

Levering duurde 5 weken. Helaas niet kunnen gebruiken bij mijn vakantie.

Sub-Lub is een uitstekende webwinkel voor duikspullen.

Sub-Lub is een uitstekende webwinkel voor duikspullen. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om de gewenste producten te vinden. Daarnaast zijn de levertijden betrouwbaar, met bestellingen die netjes en op tijd worden afgeleverd. Voor duikers die op zoek zijn naar hoogwaardige uitrusting en een soepele online winkelervaring, is Sub-Lub een sterke aanbeveling waard.

Voelt vetrouwd hier te shoppen

Gewoon weg super.

Correct

De bestelling geplaatst in de wetenschap zoals vermeld op de webpagina dat het artikel minimaal 2 weken later beschikbaar is voor de verzending. Na een 10 tal dagen een persoonlijke mail gekregen met de melding dat het mogelijk nog langer wachten is. Hierop heb ik beantwoord dat ik daar geen problemen mee heb. Nogmaals een mail ontvangen van sub-lub om mijn keuze te bevestigen. Artikel ondertussen ontvangen. Perfect.

Heldere website en goede, snelle afhandeling.

Op we website vond ik ruime informatie om mijn keuze te kunnen maken. De levering ging ook heel snel.

Beste expertise en service

Beste expertise en service

Verkeerd bestel; snel opgelost.

Ik heb een duikpak besteld en de verkeerde maat opgegeven; wilde deze retour zenden en werd hierbij keurig geholpen!

Snelle levering, hoge verzendkosten

Cadeaubon besteld, formaat bankpasje. Past in een envelop door de brievenbus en weegt heel weinig. Verzendkosten 5 euro. Zit dus niet in een leuke cadeauverpakking. Dan is 5 euro erg hoog. Wel een hele snelle levering. Maar voor een cadeaubon zou ik het gezien de verzendkosten niet aanbevelen.

Zeer snelle service

Snel geholpen. Online betaling haperde even maar was snel opgelost.

Ze kunnen niet de afmetingen van b.v. een manometer vermelden.

Erg snel geleverd

Erg handig dat kompas en houdertje/stelring samen besteld konden worden. Passen perfect in ouder type console. Maandag besteld, dinsdag ontvangen.

Snelle levering !!

matig

Na twee weken kreeg ik bericht dat het pakket verzonden was. Na drie weken werd er een pakje bezorgd. Het bleek slechts een deel van de bestelling. Het heeft bijna 7 weken geduurd voor mijn volledige bestelling bezorgd werd. Dat is op zich niet erg als er tussendoor gecommuniceerd wordt over een verlate levering. Helaas is dat niet gebeurd. De producten zijn overigens prima, dus daarom de beoordeling matig. Ik zal een online bestelling niet aanbevelen, maar als je in de buurt woont kun je beter langs gaan.

Altijd goed

Al meerdere malen spullen bij sublub gekocht en altijd tevreden.

snel geleverd met de juiste lenzen

Ik had een duikbril met leeslenzen besteld, de orginele lenzen heb ik ook meegekregen. Bril snel geleverd in 6 dagen

Goede zaak

Snelle levering,ruime keus Goede kwaliteit

snel,makkelijk, no-nonsense

zeer goede service en snelle afhandeling

Prima ervaring.

Prima ervaring. Duiklamp gekocht, verzending duurde wel iets langer werd na 5dg verzonden.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD