super conseils pour une etanche

avoir une magasin qui prend 2h a tous vous expliquez, monter et essayer sans jamais vous poussez a acheter. j achète tous mon matériel chez eux toujours le conseil parfait

Zeer snelle en correcte levering!

Levering reeds daags na bestelling!

Envió y atención perfecta

Envió y atención perfecta

Super ervaring

Bij sublub Voerendaal ben je aan het juiste adres voor al je duiken spullen en ook het tec duiken Zeer klantvriendelijk weet waar hij over praat denkt met je mee

Sérieux, rapide, efficace, bon rapport qualité prix

Très bonne offre. Beaucoup de produits divers et variés. Prix concurrents. Livraison très rapide et de bonne qualité! Commandé de Belgique et livré le lendemain. A peine 24H de délai. C'est la deuxième fois que je commande sur le site, les deux expérience ont été très satisfaisante. Je recommande sans hésiter!

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Reageren snel, en mooie producten

Super service

Professioneel

Na order aanpassing gemaakt. Hierover gelijk e-mail contact gehad met update tav van verwerking. Dit als zeer fijn ervaren.

Uitstekende service.

De kwaliteit van een bedrijf ervaar je pas als er een probleem(pje) opgelost moet worden. Bij deze nog bedankt!

Persoonlijk, klantgericht en deskundig

Hoi daar! Ik wil graag een positieve reactie delen over een duikwinkel waar ik onlangs uitstekend geholpen ben. De service die ik ontving was zeer goed! Het personeel nam echt de tijd om naar mijn behoeften en vragen te luisteren, waardoor ik me volledig op mijn gemak voelde bij het verkennen van de verschillende duikuitrustingen. Ze waren ontzettend deskundig en gepassioneerd over duiken, en hun expertise was duidelijk merkbaar. Ze hebben me uitgebreid geïnformeerd over de verschillende opties en hebben me geholpen bij het kiezen van de juiste duikuitrusting die bij mijn niveau en doelen past. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en me te helpen begrijpen hoe ik mijn duikervaring kon verbeteren. Het was een persoonlijke en klantgerichte benadering die me een gevoel van vertrouwen gaf in hun expertise en betrokkenheid. Bovendien was de winkel goed georganiseerd en netjes, met een ruime selectie duikuitrustingen van hoge kwaliteit. Kortom, ik kan deze duikwinkel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke ervaring. Ze bieden uitstekende service en nemen echt de tijd voor hun klanten. Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring daar en zal zeker terugkomen voor al mijn duikbehoeften!

zowel winkel als online top

goede ervaring met zowel de winkel als de webshop!

Uitstekend!

Ik rij graag de extra kilometers om in Voerendaal te gaan inkopen. Geweldige service, altijd vriendelijk en heel behulpzaam. Een echte aanrader!!!!

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Snel geleverd.

Zeer goede ervaringen met lampen van Greenforce.

Goede selectie en uitermate snel geleverd!

Vorige week voor het eerst iets besteld hier op aanraden van een familielid. Zeer goede selectie topmerken. Was zelf op zoek naar een product van X-Deep. Het was op voorraad en dus besteld. Volgende werkdag al geleverd en ze stuurden updates per email voor elke stap in het proces dus altijd op de hoogte van de laatste status. Aanrader!

Enorm tevreden voor de goede, snelle service.

Enorm snelle en goede service.

Bestelling volgende dag ontvangen

Mares duikcomputer Quad bestelt en volgende dag (met opberghoes en divelink2) al ontvangen. Super snelle service.

Goede ervaring

Duidelijke info op website, snelle en nette levering.

Vriendelijke en kundige bediening.

Richard komt heel kundig , vriendelijk en rustig over en neemt de tijd voor zijn klanten.

Slecht geïnformeerd, goede service

Doorgaans zeer tevreden over de service, deskundigheid en bereikbaarheid. Echter, dit maal slecht geïnformeerd over de Scubapro BIBO kit die niet op mijn set past. Wel is er de mogelijkheid geboden deze terug te sturen, dus over de service geen klagen

Niet in stock

Ter plaatse in de shop Voerendaal was mijn gewenst product niet in stock, het pasmodel was de juiste maat. Het product is nageleverd via post nl enkele dagen later. Perfecte service en advies.

Klantgericht en betrouwbaar

Mooie producten tegen een aantrekkelijke prijs. Ook het retourproces is zeer klantvriendelijk.

snelle en correte service

Voor snelle en correcte service in duikwereld 1 adres.

Levering bij een buur én Per mail verwittigd bij wie. Dank U.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD