Goede klantenservice, incorrecte levertijd

Xdeep Zen wing besteld, levertijd is 14 dagen echter 1,5maand gewacht. Klantenservice was op eigen vraag goed maar niet pro-actief ingelicht over te late levertijd. Moest dit zelf vragen.

Snelle levering, goede service!

Ook de mogelijkheid om kosteloos retour te zenden is heel goed geregeld.

Zoals gebruikelijk...

altijd een top prijs met een top service (na)verkoop

Alles heel vlot verlopen

Super klantenservice, deze mensen zijn echt bezig met hul klanten.

Goed product en snelle levering

Ik stelde een vraag en kreeg zeer snel antwoord. Het bestelde artikel werd snel en netjes geleverd.

Slechte klantenservice

Product dat ik heb aangeschaft was niet zoals omschreven door de website én door leverancier. Er is mij enkel de optie geboden om het product terug te sturen in plaats van een oplossing te voorzien. Er had gewoon een nieuw product besteld kunnen worden bij de leverancier maar dit was teveel moeite. Hierdoor vind ik de klantenservice onvoldoende.

Nemen de tijd om je te helpen. Niet meteen het duurste maar luisteren naar de wensen van de klant. Goed geadviseerd. Bedankt voor jullie tijd!

Snel efficient in werwerking bestelling en uitlevering per post

INDIEN IK NOG IETS NODIG HEB VAN DUIKMATERIAAL, ZAL IK HET HOOGST WAARSCHIJNLIJK TERUG AANKOPEN BIJ SUB LUB SITE? GOEDE COMMUNCATIE ERVARING? DAT MIJ ZEER HOOG AANSPREEKT. GROETEN VAN EEN KLANT UIT BELGIE TOM HUFKENS

Goede service,

Had sneller gemogen, maar bij de bestelling wist ik dat ik moest wachten omdat een item niet in voorraad was. De levering gebeurde wel binnen de periode van 14 dagen zoals aangegeven.

Alles goed verlopen. Bedankt sub-lub

Snelle en klantgerichte dienstverlening

Bestellen, leveren, retourneren gaat eenvoudig en snel, er wordt met je meegedacht en snel gehandeld, kortom: superservice!

Topservice

Topservice

Good customer support. Everything went well

Recommended

Ik heb een reeds samengestelde Octopus gekocht, vond het als nieuwe duiker moeilijk om er aan uit te kunnen, want ook al koop je een reeds samengestelde octopus, er worden nog aanpassingen voorgesteld.

Zou er zo weer wat kopen

Besteld. Daarna snel en goed geleverd

Vriendelijk personeel

Goed en vakkundig geholpen

Simpel

Cadeaukaart besteld het was een simpele visite kaart met achterop het bedrag wat je hebt besteld. Viel heel erg tegen

Probleemloos

Bestellen gaat goed, betalen gaat goed, leveren gaat goed. Geen problemen dus met SubLub

Correcte.bestelling en levering

Klantvriendelijk, professioneel en vakkundig.

Duidelijk en professioneel.

Goede ervaring.

Levertijd liep iets hoger op dan verwacht. Als je op reis zou gaan en je wil dringend nog wat bestellen dan zou dat allicht niet lukken maar meestal weet je op voorhand we wat je wil dus dit excuus kan ik niet gebruiken. Product was al gekend maar nu in een andere maat besteld en andere kleur en bevalt top!

Prima.

Alles volgens afspraak afgeleverd

Zeer vlotte levering

Ik was mijn rifhook kwijt. Ws gestolen in de equipmentroom v het Maledivenresort waaf ik altijd kom. Ik ga snel weer en heb een rifhaak nodig. Supersnel geleverd.

Vriendelijk, geduldig en zeer goede uitleg

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.