uitstekende service

altijd snel geleverd en bij vragen snel antwoord

super !!!!

super ervaring altijd klantvriendelijke goede kennis van de van het materiaal en denkt met je mee

Top bedrijf

Duidelijke info en snelle levering.

goede service en goed advies

prettig nadat bleek dat het bestelde pas in februari geleverd kon worden en wij de vinnen al eerder nodig hebben kwamen zij met een goed alternatief

Très rapide et a recommander

Uitstekende service

Heb pas een wetsuit besteld maar bleek niet op voorraad te zijn, hier direct bericht van gekregen en de vraag of ik dan voor het wetsuit wil wachten of een andere zou willen bestellen. Ook elke keer uitstekende service als je in de winkel komt met advies wat op maat is gemaakt voor jezelf. Ga zo door jongens kan eigenlijk niet beter.

goede srevice

Ze houden zich aan de afspraken, geven goed advies en nemen de tijd om een klant goed verder te helpen

Heel goede service en kwaliteit

Elke keer al goede ervaring met sub lub

Uitstekende service.

Zeer groot productaanbod. Vriendelijke, behulpzame en zeer bekwame medewerkers.

Goed.

Aanvankelijk misverstand over een 3-tal manuals, maar snel hersteld, top!

Goede ervaring!

In mijn zoektocht naar een wetsuit ben ik zowel via mail als telefonisch erg goed geholpen en werd er actief met me meegedacht en gezocht naar het juiste pak. Snelle reactie en goed geholpen. Ik ben tevreden.

Gewoon goede producten zoals altijd, wel lange levertijd

Ik kreeg een deel van de bestelling snel geleverd, een ander deel duurde erg lang (meer dan een maand). Goed geregeld dat het eerste deel wel alvast bezorgd werd. Maar ik zie geen informatie op de site over dit soort extreem lange levertijden, dat had ik wel graag van te voren geweten.

excellent

très satisfait du service et des produits vendus sur ce site.

Snel en accuraat geholpen.

Op een mailtje betreffende een duiklamp nodig om opnames onder water te kunnen maken, werd heel snel gereageerd. Ook werd direct vermeld dat de lamp die ik op het oog had, binnen een paar dagen een speciale actie had. Erg netjes.

altijd goed

Snel en correct geleverd

Goede prijs en kwalietijd

Veel keus en goede prijzen snel geleverd .

Prettige mensen in Rotterdam goed mee denken goede service aanrader!!

Levering als besteld. Communicatie niets op aan te merken

Service top

Fijne winkel om te komen in Voerendaal. Persoonlijke benadering en duidelijke uitleg, tijd voldoende om met een tevreden gevoel de winkel te verlaten met mijn aankopen.

Top service!

Ondanks dat één item uit mijn bestelling niet werd meegeleverd is dit top. Vrijdagavond besteld en op zaterdag in huis! Fantastisch uit de nood geholpen door Sub-Lub! We bestellen zeker nog bij jullie!

Goeie service en advies

Vriendelijk en behulpzaam personeel met goed advies!

Vlotte levering en makkelijk retour

De bestelde Cressi freedive vinnen met een buitengewoon scherpe prijs bleken helaas te smal. Retour sturen ging makkelijk.

Al redelijk wat gekocht bij sublub, zowel online als in de winkel te Rotterdam . Alles komt keurig op tijd aan, ik werd geholpen bij garantie, Bij het kopen van een wetsuit hadden ze geduld en hielpen ze me met de juiste keuze te maken! kortom prima service!

The best online diving equipment store

From my experience purchasing from this store, I can say with confidence: This store is distinguished by its credibility, punctuality, cooperation, reliability, arrangement, upscale customer service, reasonable price, ensuring that the orders are completed before placing it in the shipping boxes, and there is a tracking number for the shipment. Providing customer service via WhatsApp is a very smart idea, and the response is very fast. If divers in Saudi Arabia knew about this store, they would not buy from others, because most of the popular products are available in this store, the prices are much cheaper than stores in my country, and the shipping price is reasonable for large orders. I highly recommend purchasing from this store. Thanks to Mr. Daan Loeber and his works team, they did an amazing job. I wish you success in your business and I look forward to purchasing from you in the future.

Goede afspraken

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.