Top service met professionele kwaliteit

De onderneming Sub-Lub heeft medewerkers in dienst met goede kennis van hun producten.

Geweldig!

Ik koop al mijn duikspullen bij Peter en Kim. Ze verkopen met hun hart en geven altijd weer een goed en eerlijk advies. Bovendien zijn de producten snel binnen. Is het niet goed en valt het onder garantie, dan gaan ze er voor je achteraan.

Citizen Promaster eo2028-06L

Fast shipping to France and the best price on the web.

Snel geleverd en website overzichtelijk

Top.

Normaal ga ik altijd langs in de winkel zo ook nu, maar het artikel was niet op voorraad in de winkel, online wel. Zaterdag besteld dinsdag in huis.

Great and fast

Highly recommended

Top kwaliteit, goede prijs.

Goede keuze aan apparatuur, goede prijs en snel geleverd!

Top winkel

Een duik computer op vrijdag om 17:55 besteld en volgende dag in huis!

Altijd top

Mijn ervaringen met Sub-Lub zijn altijd weer top! In de winkel in Amstelveen is het altijd top voorelkaar. Druk, maar toch de tijd voor je nemen is hier gewoon heel normaal. Ook online goede en snelle service.

Vlot en correct

Goed product, snelle levering!

Goede product omschrijving op de website, kwaliteit van het product is goed en bovenal een snelle levering. Erg tevreden.

Geweldig!

Makkelijk bestellen,snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid (foutje in huisnummer in no-time rechtgezet...). Volgende keer bestel ik hier zeker weer!

perfect

Goed advies en tegen verwachting snel geregeld

Mijn computer was defect. Een nieuwe Vyper kon wel eens lang op zich laten wachten. Een alternatieve computer qua functies, prijs en een betere levertijden was de andere optie. Tegen verwachting in kwam Vyper toch redelijk snel met een levering die door SubLub netjes direct gecommuniceerd werd. Zo hebben de “buddies” weer allebei een Vyper. Top!

Top bedrijf !

Professioneel bedrijf met een goede klantenservice

geleverd materiaal was goed, duurde wel lang

Het besteld materiaal was zoals gebruikelijk gewoon goed. Ik had de levering wel eerder verwacht. Op de site stond geen levertijd aangegeven, maar wat ik besteld had was wel "op voorraad", daardoor verwachte ik het binnen 2 dagen wel te mogen ontvangen. Het duurde echter iets meer dan een week, zonder bericht over de levertijd.

perfect

Duidelijke uitleg via de telefoon. goeie afwegingen doorgesproken.

Geweldig!

Zeer goede service bij SubLub Rotterdam! Gezien de badpak niet op voorraad was in de winkel heb ik online besteld en gekozen voor de bezorging in de winkel. En in de winkel heb ik goed advies gekregen voor wat ik nog wilde kopen. Vriendelijk personeel die altijd klaar voor je staat. Ik vind het persoonlijk fijn als het advies gegeven wordt en daarna met rust gelaten word zodat ik mijn gedachten kan maken. Meestal heb ik alles online uitgezocht voordat ik naar de winkel ga. Ik zeg top service!

Zeer goed advies

Zeer goed advies gekregen bij de aankoop van een duikcomputer. Bedankt Paul en Richard

Groot assortiment, prima geregeld

Hier vind je alles om te duiken. Makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Prima telefonisch geholpen bij het plaatsen en uitvoeren van een very last minute bestelling

Uitstekend en eerlijk

Goed advies, deskundig en eerlijk.

Telefonisch alles afgestemd en ze xijn dit keurig nagekomen.

Het trimvest lag klaar en er zat ook nog een inruilactie op. Gewoon top service

Perfecte service

Zeer snelle levering en op mijn vraag per mail werd daarna ook zeer snel gereageerd!

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.