nog steeds niets ontvangen

wel verschillende berichten onderweg te zijn maar daar blijft het bij

Prima afgehandeld, als altijd :-)

Product was niet op voorraad. Meteen voor me besteld en kreeg keurig bericht zodra het binnen was in de winkel.

Prima afgehandeld, als altijd :-)

correct geleverd

Uitstekende service en vlotte levering

Ik heb snel antwoorden gekregen op mijn vragen , mijn bestelling liep heel vlot en perfect geleverd op mijn aanvraag waarvoor mijn dank

Maar, waarom moeten 3 kleine artikelen in één veel te grote verpakking? De spullen hadden makkelijk in een enveloppe gekunnen die door de brievenbus past. ( ook geen extra dienst van bezorgingsfirma.

Bestelling kwam op tijd aan net voor afreis

Top geholpen

Zeer professionele hulp.

Snelle levering, product naar verwachting, achteraf betalen mogelijk. Gewoon Top!

Als we miereneuken gaan we iets mis vinden aan de service

Correct, beleefd, gul met informatie, geen stijve communicatie, ... Ik ben vaste klant en zal dat ook blijven.

Als we miereneuken gaan we iets mis vinden aan de service

afhandeling was prima, maar................

jammer dat 2 van die kleine dingen toch in één grote verpakking met DHL verzonden moeten worden. Deze bestelling had makkelijk in een kleine enveloppe gekunnen en paste dan zeker door de brievenbus.

afhandeling was prima, maar.......

erg jammer dat de bestelling, van zo'n kleine omvang, in één grote pakket verpakking bezorgd wordt. * deze spullen pasten makkelijk in een enveloppe en konden makkelijk door de brievenbus. !!

afhandeling was prima, maar.......

prima aankoop

Her was een prima aankoop voor een mooie prijs, snelle levering en prima communicatie.

Goede snelle service!

Online betalen kan duidelijker, maar een top service

Online betalen kan duidelijker. Daardoor 1 bestelling 2x betaald. Dit was overigens vlot en goed opgelost. Een top service!

Admiraal de Ruyterweg 40 A

3031AD Rotterdam

Over Sub-Lub

Sub-Lub is een Nederlandse specialist in duik- en watersportartikelen, met een breed assortiment voor zowel recreatieve als professionele duikers. Het aanbod omvat duikuitrusting, snorkelsets, wetsuits, accessoires en onderhoudsproducten van toonaangevende merken. Sub-Lub richt zich op kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak en biedt deskundig advies om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun watersportavonturen. Het bedrijf is zowel online als in fysieke winkels actief.