Altijd snel en compleet geleverd.

Ik hoop dat mijn cameraatje nu niet meer "verdrinkt"...

Uitstekende service

Hele fijne mensen en uitstekende service

Gewoon goed volgens afspraak!

De bestelde spullen keurig volgens afspraak thuis bezorgd.

Bestelling de dag erachter netjes geleverd

Ik kan met al mijn vragen terecht bij Kim. Ik heb een duikcomputer besteld maar toch besloten op een ander merk, dat was geen probleem. Verder is de begeleiding heel goed en zijn ze hulpvaardig en professioneel.

mooi service

prijs/ kwaliteit heel goed Bij de bestelling aangegeven dat ik het product op tijd wou hebben omdat ik op vakantie ging. Product kwam mooi op tijd aan zoals beloofd. Daardoor een dikke 9.

idem

Topadvies, topservice.

Goed geholpen

TOP!

Goede service, aardige mensen, denken mee in oplossingen

Perfect.

Wonderful experience. These people are really reliable. Prompt and courteous. Highly recommended.

Klantgericht

Fout van de leverancier werd netjes opgelost.

Nog nooit problemen met levering, goede service en niet te duur

Enkel goede ervaringen

Perfekt

Altijd goeie service Ik ben er blij mee

gewoon prima

prettig ongedwongen eerlijk gesprek leverde mij een goede prijs op. hier ga ik weer naartoe.

Correct afgeleverd product aan de juiste prijs

Uitstekend!

Goede service, daar kom je voor terug!

Altijd goed geholpen door Richard en collega's

Goede service en veel kennis voor een concurrerende scherpe prijs. Wat wil je nog meer! Bedankt voor de Shearwater.

Mijn eerste ervaring met sub-lub: De eigenaren zijn vriendelijke geven goede advies. Grote ervaring met duiken, en de duikmaterialen die ze verkopen en verhuren in de winkel. Deze kennes delen ze graag met de klanten.

Zeer goede service

Uitstekend contact bij vragen over producten

Onlangs freedive vinnen besteld. Omdat ik niet in de gelegenheid ben om deze te passen (ik woon op bonaire) heb ik contact gezocht en de medewerkster antwoorden erg snel en had duidelijke uitleg. Zeer tevreden

Wat je ook zoekt, ze hebben het.

Altijd vriendelijk, grote voorraad, nemen alle tijd die nodig is. En mocht het fout gaan (incorrect maar zeer gelijkend artikel opgestuurd) wordt het snel gefixt.

Vriendelijkheid, bekwaamheid, grote portfolio, altijd goede prijzen

Vriendelijkheid, bekwaamheid, grote portfolio, altijd goede prijzen

Goed en snel

Prima shop correct en snel geleverd

Goede klantenservice

Paar duikvinnen besteld, per ongeluk de verkeerde maat. Zonder problemen retour kunnen sturen. Excellente klantenservice.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD