Kundig, klantvriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht en zeer prettige mensen!

Zie hierboven

Mooi duikhorloge zit goed en weegt niets

Vriendelijk en snel

Het door mij bestelde duikmasker was niet op voorraad en ik werd direct gebeld om te overleggen of een andere kleur ook goed was. Heb voor het eerst een duikbril met leesglazen besteld. Deze werden er voor mij ingezet. Echt heel fijn dat ik nu mijn duikcomputer onder water ook weer goed kan aflezen. Dank voor de service en de snelle verzending!

super service

Ik heb al diverse keren iets besteld en elke keer weer netjes behandeld en afgehandeld.Mijn complimenten Daan!!

Zeer klantvriendelijk en snelle service

Service en assortiment is ongeëvenaard

Je kent het wel, ergens lekker aan het duiken opeens gaat er een onderdeel stuk. Volgende dag ook nog een duik gepland staan maar geen tijd om langs de winkel te komen. Gebeld met Sublub en mijn situatie uitgelegd. Ondanks dat het erg kort dag was heeft Sublub er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik het onderdeel binnen heb gekregen voordat mijn volgende duik weer zou plaatsvinden. De service van Sublub heb ik nog niet in een andere duikwinkel mogen ervaren.

Geweldige service

Een winkel waarbij er echt gekeken wordt naar wat je nodig hebt. Ze verkopen alleen iets als het echt goed is en als het product echt voldoet aan jouw eisen.

Perfecte service

Gewoon top

Vriendelijk, zeer professioneel, geduldig… ruime keuze

GEWELDIGE SERVICE !!

Bestelling was niet voorradig maar benodigd voor vakantie.. sublub heeft dit direct opgepakt en nog eerder dan verwacht geleverd. Zeer correct en snel :)

Zeer ervaren personeel goed geholpen met kiezen van de juiste wing

Zeer ervaren personeel die weet waar ze het over hebben met het uit kiezen van het juiste product. In mij geval een wing van Xdeep

Zeer snel en order perfect uitgevoerd

Ik had op zeer korte termijn een artikel nodig dat momenteel slecht verkrijgbaar is. Sublub had er nog in een ander filiaal en zorgde ervoor dat alles op tijd binnen was. Perfect!

Sneller dan op basis van info op de site al binnen

Zie boven

Er wordt door Richard in Voerendaal echt de tijd voor je genomen om je de beste keuze te laten maken. Hij zorgt dat je nieuwe duikpak perfect past en doet er alles aan om het zo snel mogelijk te leveren. Echt topservice welke onmisbaar is bij het aanschaffen van duikspullen.

Heel goed en correct

Weer geweldig geholpen.

Nieuwe wing besteld, bleek moeilijk leverbaar. Samen met Richard van Sublub Voerendaal een passende oplossing gevonden. Top service

Ik ben er echt een beetje beduusd van dat je mij zo de winkel weer uit stuurt.

Hoi Peter, Ik ben er echt een beetje beduusd van dat je mij zo de winkel weer uit stuurt. Maar jij mag natuurlijk helemaal zelf weten wie en hoe je mensen wel of niet wilt ontvangen. Ik vraag we wel af hoe doe je dat dan met rolstoelen, kinderwagens of rollators, maar dat mag je zelf beslissen natuurlijk. Jullie hebben wel je hondje met zijn hondenharen en bijzondere luchtjes in de winkel liggen, ook dat is jullie keuze. Mijn racefiets (kun je vijf Apeks MTX-RC setjes voor kopen) is echt super schoon en te duur om onbeheert buiten tegen de muur te parkeren Er waren ook geen ander klanten in de winkel en ik kwam alleen even mijn middendrukmeter ophalen. Wilde ook nog graag een droogpak slang en mijn buitenwatervinnen (20jaar) zijn helemaal versleten. Nouja ik bestel die middendrukmeter wel elders en laat ik hem thuis bezorgen samen met de slang en vinnen. Vriendelijke groet, Gert Bulstra

Perfecte service!

Gemakkelijke site om te navigeren en snelle levering.

Super geregeld, snelle service.

Gekregen wat ik verwachte, snelle en goede levering.

Fantastic customer service!

SubLub has the products I’m looking for and they are incredibly fast at shipping them! I highly recommend them!

Alle verwachtingen voldaan

Alle geleverde artikelen zijn op tijd en goed geleverd, ook nog in hergebruikt padding-materiaal. De voorgestelde combinatie past goed bij elkaar. Het terugsturen van een teveel besteld artikel werd erg makkelijk gefaciliteerd.

Paar kleine foutjes in de levering welke persoonlijk door mij is opgehaald in de Sublub winkel. Door Sublub over het hoofd gezien. Maar geen verwijt naar Sublub want ik had er ook overeen gekeken. Na telefonisch contact netjes en zonder vertraging door Sublub opgelost.

Correcte levering, artikel volgens verwachting!

Uitstekend geholpen bij het passen en kopen van een wetsuit

Het was geen probleem om verschillende merken te passen om uiteindelijk een goede keuze te maken.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD