Uitstekende service en advies

Bij navraag welke duikcomputer voor mij het beste geschikt is heb ik een goed advies gekregen welke duikcomputer ik nodig heb Hierbij is ook gekeken naar kosten en baten Uiteindelijk een Mares Quad besteld die pas in April geleverd zou kunnen worden Wat bleek, binnen een week lag die bij mij thuis op de tafel

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Gewoon goed

gewoon top

eerst telefonisch contact gehad met een vraag die duidelijk werd beantwoord. Vervolgens bestellen en binnen de korste keer binnen

En echte aanrader!!!

Hele vriendelijke ontvangst, personeel nam zich echt de tijd om ons over alles te informeren wat we wilden weten. En hele fijne winkel waar we heel zeker weer naar toe gaan! We hebben er graag een paar kilometer voor over;-)

Snelle en correcte levering.

Super behulpzaam en goede service

Geven juiste advies en denken graag met je mee.

prima service

prima service en snelle levering

Niets te klagen, super correct!

Tot nu toe, altijd super correct geholpen. Snelle reacties op mail.

Professioneel personeel en behulpzaam

Metalsub quick release system

Op duikvaker 2023 een kortingskaart gekregen en voor de Metalsub QRS gebruikt. Was snel binnen en gemonteerd.

Snelle levering, goed contact

Goede voorraad, snelle levering and goed contact over afhandeling van internationale export.

Snelle levering! Prima prijs/ kwaliteit

Vlotte levering en alles klopte als een bus

Top²

Spullen op duikvaker gekocht Goed advies Netjes afgehandeld levering binnen een week

Fijne winkel met alles wat u nodig heeft qua duikspullen. Ik wist nog niet helemaal wat ik wou maar ben prima geholpen en heb al gauw een keuze kunnen maken. Ze nemen alle tijd voor u, dus ga gerust eens langs! Ook kunt u na sluitingstijd buiten uw fles vullen wat natuurlijk een fijne luxe is.

waargemaakt wat op site wordt vermeld

product makkelijk te vinden, duidelijk of er snel kan worden geleverd en feitelijk waargemaakt wat beloofd werd. Levering van juiste product binnen 2 dagen

Uitstekende klanten service

Mijn eerste keuze als online duik winkel. Ruime keuze, redelijk geprijsd en betrouwbaar.

Uitstekend geprijst en goed verzorgde levering.

Alles perfect, goederen zijn netjes verpakt en onbeschadigd. Goede ondersteuning bij vragen en op de aangegeven leverdata geleverd. Ik ben zeer tevreden ook met de prijs.

Bezproblémové objednanie a dodanie

• Doporučili byste nás? Ano

Twee prima snorkels

Net geprobeerd in Thailand. Prima snorkels goede service. Aanrader.

Vlot, duidelijk, scherpe prijzen.

Eenvoudig bestellen, duidelijk stock overzicht, uitgebreide keuze, prima hulpmiddelen voor maten van bv. kledij, supersnel geleverd en perfect op te volgen zending.

Lang wacht tijd op veel producten

Ondanks dat Sub Lub the place to be is voor je duikspullen duurt de levering wel lang dus hou hier rekening mee als je je spulletjes snel nodig hebt.

Zeer goede ervaring met sublub

Gewoon zeer goed.

40 Admiraal de Ruyterweg A