Prettige, klantgerichte winkel in Amstelveen

Jeroen is een deskundige verkoper die verstand heeft van wat hij verkoopt en goed advies geeft. Tesamen met een groot assortiment (eventueel kosteloos te bestellen als ze het niet hebben) en fijne service zeker aan te raden.

Heerlijk snel en correct

Zou overal zo moeten zijn …maar van een droom alleen kan je niet leven

Snel verstuurd alleen vertraging bij vervoerder

Toch nog snel mijn mooie vinnen ontvangen. Goed verpakt!

Snelle levering en kwalitatief goede producten

Snelle levering correcte prijzen

Perfecte afhandeling van online bestelling

Altijd perfecte aankopen en snelle levering

Al veel duikspullen bij SUBLUB gekocht, steeds 100% volgens verwachting. Indien niet zoals verwacht geen ekle probleem met retourneren. Duidelijke informatieve site en heel ruim aanbod, Ik ben en blijf fan. Groeten Luc

prettige servicegerichte dienstverlening of afstand!

Ik ben met advies over de producten geholpen, eerlijk geïnformeerd over de levertijden en prijzen zijn goed. Persoonlijk (na)-service was prettig.

Quick and easy .Excellent service purchase and delivery service.

I ordered 2 lights. Everything is in stock, no problems and long discussions. Very convenient for companies with VAT. Received very quickly.

Very God experience

Quick delivery, transparent ordering and pricing

Top zaak

Wat een fijne zaak zeg! Zeer gevarieerd aanbod. Reageren zeer snel net netjes. Aan te bevelen! Ga vooral zo door op deze manier!

Zeldzaam goed geregeld

ALLE afspraken nagekomen, prima zaak

Prima ervaring Snelle levering. Product in goede staat ontvangen. Leuke korting doordat het het laatste paar was.

Perfectie

Zowel online als in de winkel vriendelijk geholpen

Goede service neemt de tijd

Goede service. Neemt de tijd om je te helpen.

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Mijn gewenste product was op voorraad en goed geprijsd, bestellen ging soepel en de levering was snel.

Uitstekende service

Heel vriendelijke mensen en behulpzaam! een aanrader! bedankt

Goede en snelle levering

Zeer tevrden

On line besteld, veel sneller beloofd als toegezegd

alle verwachtingen nagekomen, top!

alle verwachtingen nagekomen, top! product goed. maatvoering prima, kwaliteit van product top.

Profesioneel advies.prima service en goede kwaliteit

Service was gemakkelijk en correct

Geen problemen gehad met de service. Alles is vlot en duidelijk verlopen. Prijs klopte volledig en levering ging sneller dan bij andere winkels. Zeer tevreden!

Online kopen zoals het hoort!

Het product werd snel verzonden, met zorg verpakt en voldeed aan mijn verwachtingen. Helemaal top!

Klant vriendelijk en terzake kundig

Kundige mensen die de tijd voor je nemen. Kortom prima.

super service

Horloge besteld en dat werd snel geleverd, met duidelijke track & trace. Helaas vond ik de klok te klein en wilde het terugsturen. 1 mailtje was voldoende, geen vragen, gewoon regelen. Top

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD