Prima geholpen, er wordt meegedacht!

Zeer snel geleverd

Top bedrijf

Super bedrijf, altijd snel geleverd en goede service!

Good product and super fast delivery.

Thanks guys!

Gewoon goed en volgens belofte

Gewoon goed en volgens belofte

Persoonlijk, professioneel

Ik heb mijn Apeks WTX set gekocht bij Sublub. Voor dit systeem zijn veel accessoires en configuraties verkrijgbaar. Ook al stond de versie die ik wou niet op de website hebben ze bij Sublub de juiste componenten besteld en mijn set in record tijd en tegen de scherpste prijs bezorgd. Alle communicatie met Daan en collega’s verloopt soepel, je hoeft nooit om een update te vragen omdat zei je keer op keer voor zijn.

Duikpak besteld, keurig en snel geleverd. Niets op aan te merken. Prima.

Perfecte service

Perfecte service,klant vriendelijk en vooral zeer goede producten. Ben zeer content van horloge!! Dank jullie wel

Levering nog niet ontvangen. Is al 3 keer uitgesteld

Omdat sublub door dhl laat bezorgen is mijn bestelling al 3 keer vertraagd. Al 3 keer thuis voor gebleven omdat dhl zegt dat ze die dag komen maar tot op heden nog geen pakket gezien

Heb nog steeds niets ontvangen

Afgelopen zaterdag zegt de bezorger, hier aan de deur te zijn geweest. Maar dat is nooit gebeurd, omdat ik de hele dag thuis ben geweest voor dit pakket en in de middag is DHL nog bij ons geweest om een pakket voor mijn vrouw afteleveren om 1500 uur Maar voor mij is hier niemand aan de deur geweest, maar wel een berichtje sturen dat ik niet thuis was waardeloos. En heb nog steeds niets ontvangen dat het bij het afhaal punt ligt. Had al slechte ervaring met DHL, maar na deze ervaring erbij zal ik niet snel meer iets bestellen bij bedrijven die DHL als bezorg dienst gebruiken en dan kan het wel niet aan het bedrijf liggen die DHL inhuurt als bezorg bedrijf, maar dat maakt de ervaring niet beter

Bestelling snel en correct bezorgd

Bestelling van mijn Maris octopus was in 2 dagen binnen.

Meer dan prima

Gemoedelijke vriendelijke professionele sfeer. Weten waar ze over praten. Duidelijke voorlichting en advies.

Goed bedrijf en mooie producten en betrouwbare levering

Geen 5 sterren omdat ik had verwacht dat als een artikel pas over een paar maanden leverbaar is dat er met mij contact opgenomen zou worden of dit een probleem is.

Snelle & correcte service

Item besteld, vlotte levering en plaatsing

Snelle reactie

Snelle reactie op de mail Snelle levering, Snelle terug boeking van retour zending.

Je krijgt wat je vraagt en wanneer je het vraagt

Alle produkten zijn 100% correct geleverd geweest. Soms krijg ik een mailtje met extra informatie vn het produkt. Al mijn vragen voor de aanschaf van een product werden altijd snel en correct beantwoord. Top

very bad

this website very bad for shipment to postnl not shipment dhl or ups the postnl shipment delivery more 12 days

Goede prijs kwaliteit verhouding en super service

Super service en heel vriendelijk personeel

Ruim assortiment en snel geleverd

Concurrerende prijzen De eerste site waar ik op kijk als ik iets nodig heb

Uitmuntend

Kan niet beter. Niets op aan te merken

Super service

Na het passen voor de juiste maat en het adviseren van het, voor mij, beste duikpak met laarsjes en handschoenen is deze door Richard van Sub-Lub Voerendaal besteld en toegezonden. Alles zit als gegooid en ben uitermate tevreden over het advies en de service,

super!

mooi op tijd, juiste product, onbeschadigd afgeleverd

Wachten te lang

Artikel niet in voorraad

Duidelijke communicatie

Besteld, verstuurd en duidelijke communicatie over iedere stap. Jammer dat DHL er zo'n puinhoop van maakt. Tip: zoek een andere bezorgdienst.

Helemaal afgereisd naar Rotterdam voor de aankoop van een wetsuit. Niet voor niets geweest, grote collectie pakken in de winkel. Deskundig advies en prettig geholpen, ging naar huis met een mooie wetsuit. Later nog telefonisch advies gevraagd over duikcomputer en deze online besteld.

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD