goede snelle levering

goede snelle levering

vlotte levering van een goed product

na eerder een bezoek te hebben gebracht aan de winkel in zuidlaren nu via de web site besteld. eerst duikschoenen en neopreensokken besteld. Volle tevredenheid over het product en levering' De neopreen sokken zijn nu helaas bij de tenen stuk gegaan na vele wadlooptochten, vandaar mijn nieuwe bestelling

te vreden

Alles is naar volle tevredenheid af gehandeld.Heb mijn handleiding ontvangen

Verstand van zaken!

Ik had de winkel eerst gebeld om te advies te vragen over wat ik nodig had. Erg vriendelijk geholpen aan de telefoon, en ook iemand met echt verstand van duiken. Toen naar de winkel, je kon bestellen en daar ophalen/betalen zodat je eerst nog kon passen. In de winkel ook weer goed geholpen! Nogmaals bedankt!

Dikke prima : )

Klantvriendelijk ( Zuidlaren) : ) Andere shop’s geen ervaring mee Prima website

Snel geregeld

Snel het bestellen item ontvangen deze was op voorraad en binnen paar dagen in huis

Zeeeer ruim assortiment

Prima verlopen aanschaf van betaalbare duikbril op sterkte

duurde wel langer dan afgesproken

super !!!!

super service klantvriendelijk goede kennis van product geeft goede advies

precies wat ik zocht

Als cadeau voor mijn duikbuddy was ik op zoek naar spring straps voor zijn Tusa duikvinnen. Bij Sub-Lub gevonden, online besteld en in de winkel opgehaald. In de winkel nog een snorkel gekocht, prima service.

Super fijn en goed geholpen

Deskundig geholpen door Joyce en Robert

Goede service altijd snelle respons op vragen per mail eerlijke prijzen

Gebrekkige communicatie

Op 29/07 een bestelling geplaatst, na 2 weken zelf info moeten vragen over leveringsdatum, antwoord "medio augustus" we zijn nu 24/08 nog steeds geen nieuws!

Goed materiaal, uitstekende service

Een mooie en complete reisduikset online gekocht!! Blij mee! Echt uitstekende service en goede prijs-kwalieit verhouding. Ruilen voor de juiste maat was geen probleem, waarbij ik ook nog eens goed advies kreeg. De €2,- die ik eigenlijk nog moest betalen, kreeg ik als korting. Kortom, ik ben zeer tevreden als klant en blij met mijn spulletjes!

Goede eerste ervaring

Goede kwaliteit flippers voor een kleintje van 4, voor een hele mooie prijs. Vlotte en nette verzending. Zeer tevreden.

deskundig en zeer vriendelijk personeel, zal ik zeker aanbevelen, 100 punten

Snelle en goede service

Juiste kleur vin was niet op voorraad en en ik werd direct gebeld door een vriendelijke dame om te overleggen wat de alternatieven en had min bestelling een dag later! Mooie spulletjes

Goed maar kan beter

Er zou beter moeten aangegeven worden wwat de stock is bij bestellen, zo bestel en betaal ik goederen die ik pas 2 maand later zal ontvangen en dat vind ik niet kunnen

Excellent

good service

Heel goed!

Klantvriendelijk, duidelijke service, en mooie producten

Snel en betrouwbaar.

Zeer sympathieke mensen die moeite voor je doen!.

Duidelijk en snel

Bij Sub-Lub krijg je gewoon wat je bestelt zonder fratsen. Ooit iets verkeerds besteld, ook dat was binnen no time geregeld. Gewoon helemaal prima.

Super fijn

Ik had een paar duik schoenen besteld en deze bleken niet op voorraad te zijn en ik kon helaas niet wachten totdat ze er weer waren, dus kreeg ik gelijk een goed alternatief aangeboden. De mensen van de klantenservice waren super vriendelijk en professioneel. Bij de volgende bestelling kom ik weer hier terug.

In de winkel goed geholpen en de spullen die nabesteld waren snel en porto vrij in huis. Aardige mensen met verstand van zaken

Goed zoals altijd

Altijd vriendelijk en goede service!

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD