Al een tijdje klant prijzen en de kwaliteit is goed

Fijn on line shoppen , snel geleverd

Ik heb het nog niet gekregen!

Dank je wel, je heeft mijn probleem met bezorging opgelost, Googles lijkt goed

Mooi D4 bandje in lekker kleurtje voor een scherpe prijs.

Super handig en goed kwaliteit

Eerst had ik een metelsup met accu maar nu ik deze heb zit ik niet met een accu te kutten. Na een duik op de Noordzee zet ik hem gelijk op het laad stuk en kan ik een 2 de duik maken

Snel, proffesioneel en kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding met snelle service.

Goede service, snelle levering

Had vraag gesteld over een product, duidelijk en eerlijk antwoord gekregen over maatvoering. Ander product besteld, was snel geleverd.

Super tevreden over een goede discrete surves

Ik had al 3 jaar de scubapro uwatec G2 Duikcomputer op het ook. Ook in de shop in Zuidlaren wel eens in handen gehad en mee gewerkt. Maar tot dan toe nog niet kunnen kopen. Afgelopen week wel gedaan. Hij was 100 euro goedkoper dan bij de meesten. Dus dan maar op laten sturen vanuit Rotterdam. Dit was heel netjes en discreet gedaan. Laten we eerlijk wezen 750 euro over de post is nog niet dagelijks voor mij. Maar het was een standaard door dus niks verdachts aan. En netjes binnen 36 uur ontvangen ( zondag eind van de middag besteld.). Dus heel netjes. 1 minpuntje. Je krijgt een mail met factuurnummer die is anders dan de inban nr van ideil. Das niet prettig. Maar achteraan gebeld. Super geholpen. Ze gingen het aanpassen was der gezecht.

Slecht en goed

Goede materialen en snelle service, koop al jaren bjj Sublub

Eerste bestelling maar zeker niet de laatste

Vorige week voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Zeer te vreden over , veel producten op voorraad , duidelijke info , vlotte verzending & goede prijzen. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

Goed geholpen

Vriendelijke personeel

Volgende dag al de bestelling gekregen.

Helaas was het duikpak zelf de mouwen veel te klein. Dit is gelijk opgepakt. Teruggestuurd en alles is binnen een paar dagen afgehandeld. Geld is gelijk terug gestort na ontvangst retour van het pak.

Slecht

Dat leveringen fout kunnen gaan, dat begrijp ik. Maar dat er pas een reactie kwam nadat ik een mail had gestuurd (pakje was al 2 dagen te laat) en met een stom verhaal over magazijnen, dat begrijpt ik niet. Geen excuses of iets van tegemoetkoming, heeel jammer!

super service

heel blij met de goede service en comunicatie

nutteloos overen weer gemail door dat de opmerking op bestelbon niet gelezen is

ik bestel ik schrijf ook netjes mijn maten op en vraag advies om niet nodeloos te moeten heropsturen of retourneren het pak komt toe en is dus te wijd aan benen en billen zo spijtig want het is heel duur om het te retourneren en veel tijdverlies en slecht voor milieu nochthans dat het supportteam 5 sterren verdiend

Veel bedrijven kunnen leren van jullie. Top service!

Bestelling gedaan en alles werd snel en correct geleverd. 2 artikelen waren defect. Mailtje gestuurd. op zaterdag beantwoord gekregen en tegen maandag middag was dit reeds opgelost. De defecte artikelen hebben ze niet eens op gewacht. Ook de vriendelijke mails en de behulpzaamheid zijn uitermate goed. Ik heb niet veel duikgerief nodig maar indien ik nog iets zou bestellen zou het zonder twijfelen via jullie gaan. Nogmaals bedankt.

bezorgd op tijd en juiste onderdelen

ik had een toestelletje besteld on line, met enkele attributen, snelle betaling, enkele bevestigingsmails en nog emails dat het parcel onderweg was. Goed geleverd thuis zoals gepland op de website.

Snelle afhandeling van dat gene wat je aangekocht hebt.

Snelle afhandeling van dat gene wat je aangekocht hebt.

Goede kwaliteit ,super snel

Heel blij mee.

Vriendelijk maar product niet OK

Accu besteld voor mijn Sealife. Na 2 duiken leeg, opladen lukt niet via camera. Na tijdje zoeken gevonden dat dit een andere accu is die niet via de camera opgeladen kan worden. Helaas niet in productomschrijving en vooraf telefonisch terug gevonden. Origineel geen acculader meegeleverd dus onbruikbaar na 2 duiken voor mij. Zeker jammer dat dit na duik 2 op een vakantie in Bonaire was… Service of ze een accu voor mijn Sealife hadden was daarin tegen wel goed.

Zeer goede service en zeer correct!

helemaal O K

Supersnelle levering van een mooi product voor een prettige prijs !!

Goede en snelle verzending

Ook met routeneren ging alles goed en snel.

Super snel geleverd

Snelle levering en alles correct

Super servies

Mooie klok gekocht alleen veel te klein helaas zou 53 mm zijn maar heb 2 andere klokjes die zijn 55 en 53 mm maar zijn heel veel groter helaas moeten terug sturen heel jammer was hel dikke klokje maar te klein

40 Admiraal de Ruyterweg A

Rotterdam 3031AD