Pluspunten
- De tegels zijn sneller gebracht dan verwacht.
- Bellen netjes om een afspraak te maken wanneer de tegels geleverd kunnen worden.
VerbeterpuntenTegels besteld voor de keukenwand. Tegelinfo had gebeld voor een afspraak te maken voor het leveren van de tegels.
Tegelinfo heeft zich hier netjes aan gehouden, echter de bezorgers niet. Tegels zouden 26 oktober geleverd worden, in de ochtend gebeld, welke tijd ze geleverd zouden worden (stond niet op hun site).
Ze zouden tussen 15.00 en 17.00 uur komen, echter om 18.00 uur nog niemand gezien, gebeld en ze zouden nog komen, prima gewacht maar om 19.30 nog niemand, wederom weer gebeld ondertussen 6 andere telefoonnummers gekregen om uiteindelijk bij diegene te komen wat me wat meer kon vertellen. Het bleek dat de chauffeur in de middag pech had gehad met zijn auto en de tegels niet meer geleverd konden worden die dag. Aangezien de tegelzetter de dag erna zou komen gezegd dat ze het in de ochtend moesten leveren, dat is ook zo gebeurd. De dozen waar de tegels inzaten waren helemaal kapot, heb ze gauw nagekeken (chaufeur moest ook weer door) achteraf een aantal tegels waar een stukje uit was. (hier niks meer mee gedaan, omdat ik al getekend had).
Het was erg vervelend als de bezorger even in de middag had gebeld was er niks aan de hand geweest, maar dat ik een halve avond heb zitten bellen en wachten vond ik wel vervelend.
Tegelinfo kan hier niks aan doen, zij hebben hun werk gedaan.
Groetjes kelly