3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding

sneller bezorgen

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden klanten, goede communicatie, flexibiliteit en mogelijkheden een aanrader!

Pluspunten

Levering en afhandeling prima en zorgvuldig. Tegels zijn prachtig! Erg tevreden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Service

Product. De tegels hebben mijn tegelzetter aan het huilen gekregen zo oneven zijn ze. Voor de prijs kan dat echt niet.

Pluspunten

vlotte communicatie, snelle levering

Pluspunten

Snel en adequaat.

Geen opmerkingen.

Pluspunten

Bevestiging per mail, uitgebreide extra productinformatie (product- en gebruiksaanwijzing) per mail.

Het zou fijn zijn als dit bedrijf de track & trace code meezendt in de mail waarin bevestigd wordt dat het pakket is verzonden

Pluspunten

goede hulp bij het inmeten van tegels

1e keer bestellen via formulier op de site lukte niet. Maar of dat door de site komt geen idee

Pluspunten

Alleen maar positieve punten. Vanaf het bestelmoment tot aan de bezorging. De tegels zijn prachtig en de prijs is prima. Zou TEGELinfo aanbevelen aan familie en vrienden!

Pluspunten

Persoonlijke aanpak, mooi assortiment en snelle service

Pluspunten

Mooie producten en belangrijker nog een erg goede aftersales/klantenservice. Zeer goede communicatie!

geen

Pluspunten

Snelle reactie op een vraag

verpakking van bestelde tegels op een handiger wijze, nu geleverd in een grote doos met opvulmateriaal waarin 2 dozen tegels zijn verpakt, waardoor de materialen gingen schuiven in de doos

Pluspunten

onze bestelde tegel was niet voorradig in de maat 30/60 maar wel in 60/60. We werden daarover gebeld en kregen de 60/60 optie. aangezien we haast hadden zelf de tegels opgehaald en de 35 euro transport kosten waren 's avonds al terug geboekt. Correcte en adequate communicatie en afhandeling. zelfs na afhalen even een controle sms gehad dat de order afgehaald was.

voorraad info op de website dat je dus kunt zien of iets uitverkocht is of binnen zoveel tijd weer op voorraad

Pluspunten

Klantvriendelijk, goed advies

Pluspunten

goede informatie en foto's meeste op voorraad meteen notificatie van vertraging levering

geen

Pluspunten

Goede site, overzichtelijk. Goed contact via de mail.

Er zijn voor ons op dit moment geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle hulp, klantvriendelijk, deskundig. Liet mogelijkheden zien. Tegels gebruikt voor aanrecht. Staat erg goed.

Geen. Was prima en vriendelijke hulp, maar ook deskundig, klantgericht

Pluspunten

Pluspunten

The service and products we received from your company was fantastic.. we will use you again.

Pluspunten

Fijne rustige en eerlijke hulp en uitleg in de winkel. duidelijkheid en eerlijkheid bij aankoop. fijn telefonisch en/of mailcontact. meedenken over kleur en voeg. goede uitleg over natuurproduct van tegels en behandeling. kortom zeer revreden komen afspraken serieus na

Pluspunten

Snelle reactie op monsteraanvraag. Snelle reactie op mailcontact. Snelle reactie op bestelling. Snelle afhandeling van levering. Afspraak is afspraak mentaliteit Vriendelijke mensen Goed verpakt product aangeleverd gekregen.

geen....

Pluspunten

Ich bin aus Deutschland direkt nach Bergen op Zoom gefahren um mir Fliesen zu kaufen. Ich wurde sehr gut bedient. Konnte mir meine Lieblingsfliesen abholen und bin damit glücklch wieder nach Deutschland gefahren 100 Punkte für Design, für Freundlichkeit und Service.

Lieferung nach Deutschland aufnehmen

Pluspunten

snel geleverd en mooie tegels!

Zuidzijde Haven 43

4611 HC Bergen op zoom