Pluspunten

duidelijker het soort koeriers bedrijf vermelden.

Pluspunten

zeer netjes afgeleverd jullie hebben hem al zo goed als in elkaar gezet. dat was er fijn hij kon gelijk in gebruikt erg tevreden. ik kijk uit naar de volgende bestellingen.

helemaal niks ;)

Pluspunten

snelle en correcte levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet direct een mail gekregen dat de bestelling in behandeling is genomen. Weet dus niet waar mijn bestelling zich bevindt. Leverbedrijf is aan de deur geweest, maar omdat ik overdag op vrijdag moet werken, zijn ze gewoon weer vertrokken!! Gevolg: ik had dit weekend hiermee willen werken, maar dat ging niet! Dank hiervoor! Levertijd van vijf dagen is wel eeerg lang. Dit moet toch veeeel beter kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiterst vriendelijk een responsief. Foutieve levering werd goed gecorrigeerd.

Initiatief ligt wel erg bij de klant: - ondanks website die aangeeft dat levering een kwestie van een dag is komt er geen helder bericht in de besteldialoog dat artikel niet op voorraad is en moet worden besteld bij toeleverancier; - als ik voor de zekerheid nabel of het op tijd voor mijn klus gaat worden geleverd wordt (op mijn initiatief dus) besteld; - levering komt op tijd maar foutief aan (ander en minder artikel); - als ik daarover bel wordt meteen actie ondernomen voor een herstelbestelling bij toeleverancier met de mededeling 'komt goed'; - als ik vervolgens een dag later nabel of het op tijd goed gaat komen blijkt de herstellevering bij de toeleverancier niet te zijn verzonden; - vervolgens ontstaat een intensieve telefonische dialoog waardoor uiteindelijk op tijd een goed vervangend artikel thuis wordt afgeleverd. Moraal: De Donar-mensen zijn echt vriendelijk en meewerkend, maar in de gaten houden dat het daadwerkelijk goed komt zit niet goed in het proces verwerkt.

Pluspunten

Pluspunten

groot assortiment en snelle service. levering volgens afspraak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb de spullen nog niet ontvangen Denk wel dat t goed komt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke webshop

Tussen kerst en oud en nieuw bestellingen versturen. En ik kan niet op rekening kopen want moet ik een apart nummer hebben?

Pluspunten

Zeer snelle en adequate afhandeling van de vragen die gesteld werden en een zeer vlotte levering.

Pluspunten

Netjes afgehandeld!

Pluspunten

Goed materiaal Prijs kwaliteit verhouding Snelle levering

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en klant behulpzaam gericht. Erg prettig om zaken mee te doen.

Nog breder assortiment, al is het maar op de webshop

Pluspunten

Makkelijke Website en zeer snelle levering. Gewoon top dus

Pluspunten

Dit is mijn eerste bestelling bij Donar Groen geweest.Ik kan er dus nog niet veel over oordelen. Mijn bestelling is snel en goed afgeleverd. Ik ben via mijn werkgever Gustaaf Groenspecialisten hier terecht gekomen.

Pluspunten

super snelle levering en bij verkeerd geleverd de andere dag het gevraagde bezorgd met kleine attentie voor t ongemak. Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, alle lof dus!

Pluspunten

super goed geholpen

ging super toen ik kwam ophalen Zeer tevreden kom zeker een keer terug

Frankweg 43525

2153PD Nieuw-vennep