Zeker en vast een winkel ( online ) met deskundige ervaring in Honda producten, wij zijn op een hele vriendelijke manier heel goed geholpen geweest, jullie zijn een TOP TEAM Met vriendelijke groeten Brenda en partner.
Hoi Brenda, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van jullie bestelling. Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Als je van jouw Hondaaa houd ben je op de juiste adres!
Duidelijkheid, snelheid, goed advies en komen goed hun afspraken na. Zelf een Toyota Starlet EP71 Turbo in bezit. Honda misschien corebusiness, maar ze helpen mij ook goed!
Hoi Thomas, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Ordered plenty of parts over the years never any issue
Goeie kwaliteit
Heb hier een uitlaat besteld en was zeker een goede service ze helpen je snel antwoorden snel op je email zeker een aanrader om hier te bestellen top service
Hoi Glenn, Bedankt voor je review. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Highly qualified staff, kind and super helpful. I bought from Italy and received constant and timely updates, what about super quality❤️
Hi Michael, Thank you for your review! Kind Regards, A4H-TECH BV
Aardige mensen, goede kwaliteit. Je kunt ook de producten bij ze afhalen als je niet wilt wachten op verzenden. Ze denken met je mee, bedankt Bob. Ron
Alles verliep naar wens!
Ik ben goed en snel geholpen. Het was snel verstuurd.
Hoi Gijs, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent, veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Mooi ding goed accuraat en goede afwerking en kwaliteit voor de prijs etc
------------
Original review
Ik vindt ondanks dat het nog geverfd moet worden dat ze niet mooi passen en niet mooi zijn gemaakt
------------ EDIT: Klant geeft aan het product ook inderdaad niet bij ons te hebben gekocht/een fout te hebben gemaakt in de beoordeling en zal de beoordeling herzien. ------------ Beste Jesse, wij hebben jouw beoordeling even wat verder onderzocht, maar we begrijpen de ''beoordeling'' niet helemaal. jij hebt een Turbodruk meter (52mm metertje voor in een meterhouder of in je dashboard) bij ons gekocht en de beoordeling die we van je hebben ontvangen, lijkt te gaan over een heel anders soort product (niet geleverd door ons vermoedelijk??). Aangezien je niets aan een metertje nog hoeft te doen qua ''verven'' of qua pasvorm, want hij is gewoon 52mm en daar kan geen pasvormprobleem bij van toepassing zijn. Mogelijk heb je een ander product verward met het geleverde product van ons en wil je hopelijk de beoordeling herzien. Hiervoor is tevens een vrijblijvende wijzigingsverzoek voor verstuurd. Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Great service, quick and easy shipping, good parts availability
Ik had een paar vragen maar ze hebben mij echt super goed geholpen ben blij met mijn bestelling
Hoi Quinten, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Inlasschermen besteld, netjes een mail gekregen dat ze tussen 5/7 werkdagen verzonden zouden worden. Helaas is dit langer geworden.
Beste Rick, Allereerst bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Wij hechten veel waarde aan deze beoordelingen. In dit geval wil ik er ook graag even op reageren, gezien jij niet geheel tevreden bent met onze service zo te lezen. De order is (gelukkig) niet 2 weken vertraagd, maar 2 dagen. Hier onder leg ik graag uit waarom. Ik heb even gekeken naar onze gegeven verwachtte levertijd en dat was 5-7 werkdagen. We hebben jou die informatie doorgegeven op 15 maart, in dat geval zal het dus uiterlijk 24 maart verstuurd worden. Helaas is dat niet gelukt, hiervoor wil ik ook onze excuses aanbieden. In dit geval hebben wij de order dus (gelukkig maar) 2 dagen later verstuurd dan verwacht. Daarbij zijn wij in sommige gevallen ook gebonden aan leveranciers, en de transporteurs hiervan. Dat betekend dus ook als zij vertraging hebben, wij dat ook hebben. Ik hoop dat je dat begrijpt dat wij dat niet altijd volledig zelf in de hand hebben en het daarom ook spijtig vinden dat je ons beoordeeld met een onvoldoende. We doen in alle gevallen ons uiterste best om de orders zo snel en goed mogelijk naar onze klanten te sturen, helaas kan er wel eens wat vertraging ontstaan (ook zonder onze toedoen). Mede daarom wil ik je toch vragen je beoordeling te willen herzien nu je bovenstaande informatie hebt ontvangen Wij zouden dat uiteraard zeer waarderen. Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Original review
Inlasschermen besteld, netjes een mail gekregen dat ze tussen 5/7 werkdagen verzonden zouden worden. Na 2.5 week eindelijk bericht gekregen dat ze ingepakt worden.
Site is straightforward, associated on time
Overall, happy with this service, and customer care is very good, very fast response to any questions that I have asked and very helpful in my opinion
Hoi Rik, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Producten (bougies) goed ontvangen, geen beschadigingen etc.
Got package within 4 days of ordering. From Holland to Poland. Thanks guys for professional service
Hoi Jordy, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
It is a perfect Shop for Honda Tuners/builders You can get Tons of parts from OEM Honda parts to spoon Sports parts or Something Like that Fair prices Fast Delivery Ver friendly and helpful Support I definetly recommend it!
Ho preso uno scarico per la mia Honda è arrivato impacchettato divinamente
Hi Michael, Thank you for your review. Glad to hear that you are happy with your order! Kind regards, A4H-TECH BV
Heb na meer dan een week mijn onderdeel nog steeds niet
Dag Peter, bedankt voor je notificatie en wij zijn er meteen ingedoken voor jou. jij hebt op 19-02 (in het weekend) een bestelling bij ons geplaatst. Op maandag 20-02 is deze order door ons verwerkt en heb je van ons een orderbevestiging/factuur met een notificatie erbij dat wij verwachten je order binnen 2-werkdagen te kunnen versturen. Op 22-02 is deze order verstuurd naar jou met DPD en heb je daar ook de tracking gegevens van ontvangen. Klaarblijkelijk heeft DPD iets langer gedaan over een zending van Nederland naar Belgie, aangezien vandaag de bestelling op 27-02 is afgeleverd. Dan is de zending dus 3 werkdagen onderweg geweest ipv. de reguliere 2 werkdagen voor zending van NL-BE. Ik hoop dat je begrijpt dat vanuit ons perspectief er gelukkig bij ons niet veel verkeerd is gegaan met jouw bestelling, maar dat de zending zelf bij DPD licht vertraagd is. We blijven uiteraard altijd afhankelijk van externen (DPD, UPS, DHL, FEDEX etc.) en we doen ons best om alles zo netjes en voorspoedig te laten verlopen. We hopen dat je mogelijk door een andere kijk op de zaak (door bovenstaande uitleg), de beoordeling wel wilt herzien, mogelijk ook omdat je vandaag alsnog het product binnen hebt gekregen. We weten niet of je op de hoogte was van het pakket (tracking gecontroleerd) en dat je daardoor mogelijk kon zien dat het pakket vandaag afgeleverd zou worden. We willen je alsnog veel plezier met het product wensen en hopen dat we je een volgende keer kunnen laten zien dat ook als ze zelfs afhankelijk zijn van externen, alles nog voorspoediger kan verlopen! :) Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
I'm had since day one an excellent experience.
Goed geholpen bij de aankoop van diverse onderdelen, reageren snel op vragen via mail