Response from the business owner
UPDATE 25-11-2022: Wij hebben contact proberen te leggen met deze klant, maar tot op heden nog geen email of telefoonoproep terug ontvangen.
-------------------------
Beste Jethro,
uiteraard begrijpen wij dat het zeer spijtig is dat bij de montage van een Spoon binnenspiegelglas, deze kapot is gegaan.
De montage van dit glas is ook zeker geen sinecure en het glas is tevens zeer dun en gevoelig voor knappen.
We hopen ook dat je begrijpt dat voor ons het niet leuk is om dit te moeten lezen, maar dat het ook niet fijn is dat wij worden afgerekend op een actie die is uitgevoerd door de klant zelf en wij verder geen invloed op hebben kunnen uitoefenen.
Mijn collega Bob zal contact met je opnemen om je mogelijk te helpen bij een oplossing die voor ons beide positief kan uitpakken, maar waarbij wel in acht moet worden genomen dat wij dit puur als goodwill doen en niet hier officieel toe verplicht zijn.
Montage ongelukken/fouten kunnen wij uiteraard niet voor verantwoordelijk worden gehouden.
hopende dat je na het contact met mijn collega de review wilt herzien en hiervoor zal tevens alvast een verzoek worden toegestuurd, als je mogelijk al nu tot een andere inzage bent gekomen.
Met vriendelijke groet,
A4H-TECH BV