Goed geholpen!

Verkeerd product besteld,zonder problemen retour.

Gewoon goed

Gewoon goed, veel op voorraad dus ook snel geleverd.

Goed online advies en makkelijk bestellen.

Aftersales is goed geregeld. Kundig personeel en als een onderdeel niet aan de behoefte voldoet wordt er een passende oplossing gezocht. Prima (web)winkel.

Snelle levering, goed ingepakt product, ik ben zeer tevreden!

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Mijn ruitenwissers en harnas bar kwamen snel binnen. Veel dank daarvoor!

Goede en snelle service

Een kapot onderdeel ontvangen en gebeld foto's gestuurd en binnen 2 dagen nieuw ontvangen top gr willy

Snelle levering, artikel komt overeen met wat er op de afbeelding staat. Niets op te zeggen. Top.

Snelle leverering met goede verpakking!

Goede service, snel geleverd

Even contact gehad welke ik precies moest hebben daarna snel geleverd.

service rapide

Répondre aux e-mails et clarifier les doutes

Goede prijs, service en snelle antwoord op alle vragen

Goede prijs, service en snelle antwoord op alle vragen

Een hele fijne website. Zodra ik iets nodig heb voor mijn Honda, eerst kijken op A4H-Tech. Ook als je iets niet zeker weet en je belt naar ze op, altijd vriendelijk en ze helpen je graag verder. Altijd nette verzending met een leuke twist.

Onderdeel past , helemaal top

Onderdeel past ,en is netjes verpakt.

Behulpzaam en grote keus

Altijd even behulpzaam en veel product en aan goede prijzen

Eerlijk en Transparant

Ik heb onlangs een bestelling gedaan van enkele liters versnellingsbakolie en rem/koppelingsvloeistof. Helaas was er vertraging in de toelevering van die producten naar A4H waardoor ik de producten pas later kon verwachten. Ze hadden mij al heel snel een excuus gestuurd en een uitleg van de situatie. Ik heb het vaak anders gezien bij bedrijven dus ik verwacht dat alles (communicatie, kwaliteit, levering etc.) wel snor zit hier!

Zeer Positief

Een van de weinige bedrijven in de branche die ook echt verstand van zaken heeft en zeer behulpzaam zijn in het geven van advies en informatie. En die ook nog eens de tijd nemen om je zo goed mogelijk te helpen. Iets wat je in deze tijd niet veel meer ziet. Dus mocht je iets nodig hebben. Neem dan eens een kijkje bij A4H-TECH.

Goeie snelle service

Producten zijn met duidelijke beschrijving. Voor mijn honda had ik een koelvloeistof sensor nodig en die kwam goed beschermt en verpakt binnen. Binnen enkele dagen had ik het binnen (wat ik ook waardeer is track and trace).

Er is wat mis gelopen en dan is het bij DPD nog eens fout gelopen

Eigenlijk ligt de oorzaak van mijn oorspronkelijke beoordeling vooral aan de frustraties die ik telkens heb bij leveringen door DPD . Het bestelde artikel werd niet geleverd op de voorziene datum die is opgegeven . Ok als jullie moeten wachten op de leverancier maar werd daar niet van verwittigd wat jammer was . Hier had ik best nog begrip voor . Na zelf te informeren hoor ik dit pas , waarna er enige communicatie is geweest in verband met mijn bestelling . Mijn bestelling werd uiteindelijk aan DPD overhandigd zonder huisnummer ,dus niet uitleverbaar . Zelf een reeks gesprekken met DPD gehad en daar is mijn pakket blijkbaar in het depot maar vertrekt daar niet voor wie weet welke reden ook ! Om van jullie te horen dat mijn pak in Lummen in het depot lag kon ik zelf ook zien in de track&trace , maar waarom er verder niks gebeurd bij DPD dat zal de tijd moeten uitwijzen . Wel telkens snel reactie gekregen bij jullie dat is zeker een pluspunt

Zeer nette prijs, goede service

Zeer nette prijs, goede service, op het laatst telefonisch nog wat toe kunnen voegen. Top

De plaats voor honda onderdelen!

Goed bedrijf die alles heeft wat u zoekt voor uw honda. Bij problemen een fijn klanten contact en altijd een gepaste oplossing!

One of the Best!

Geen enkel probleem om eventueel te ruilen, je kan je aankoop goed beoordelen.

Goed geïnformeerd

Prima geregeld

Aanrader!

Al jaren uitstekend geholpen met adviezen goede service en snelle levering! Erg vriendelijk en meedenkend. Ook voor vragen kan je altijd terecht. 5 sterren!

Snel en goed is het product en de bezorging was ook vlot.

Na wat research kwam A4H-Tech er als beste uit dus bestellen. Goede firma die doet wat ze zeggen op internet.

Onverwacht lange levertermijn

Het zou aangenaam zijn moest er op de site vermeld worden indien een artikel een langere levertermijn heeft. Mijn moto heeft 2 weken open gelegen, wachtend op een standaard luchtfilter. Alle begrip, maar informeer je klanten tijdig.

5 Van 't Hoffstraat

Leek 9351VH