Na wat te googlen en verschillende pagaina te hebben bekeken voor een nieuwe grill voor mijn honda toch bij a4h uitgekomen. Hier de bestelling geplaats dag erna direct geleverd! En ook kwaliteit geleverd gekregen! Zelfs een handige stapoenplan erbij hoe ik de grill kon installeren dus super service hier kom sws terug voor meer honda onderdelen!
A4H was de enige webshop waar ik de juiste centreerringen kon bestellen voor mijn OEM Honda velgen. Het duurde wel een week voordat ik het thuis had, terwijl het gewoon door de brievenbus paste.
Goedendag, bedankt voor je bestelling en beoordeling. Na een kort onderzoekje heb ik kunnen zien dat jouw order wel netjes binnen de gegeven werkdagen is verstuurd, maar het transport naar jou toen heeft mogelijk langer geduurd dan verwacht. Dit komt vooral door de gekozen verzendmethode. Dit is de meest ''budget'' verzendmethode die over het algemeen wat langer duurt, zeer voordelig is en waarbij er geen traceergegevens beschikbaar zijn. Hopelijk begrijp je dat dit een gedeelte van het proces is wat wij uit handen geven aan externen en dat wij in een dergelijk geval ook alleen kunnen afwachten. Desondanks hopen we je een volgende keer weer te mogen helpen een een tip voor dan: Kies de iets duurdere verzenmethode waarbij het pakket binnen 1-2 werkdagen wordt afgeleverd en je het pakket kunt traceren. Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Duidelijke site. Behulpzaam personeel. Goede producten. Snelle levering.
Beste Rudolf, als eerste vinden we het zeer spijtig dat je ontevreden bent over een aantal zaken. ik heb jouw order er even bij gepakt en onderzocht wat de mogelijk reden van deze ontevredenheid is. Jouw order is verwerkt op 21-04, waarbij is aangegeven dat jouw order kan vertrekken binnen 3-5 werkdagen. Dit omdat het hier een ''niet voorraad'' VHT paint artikel betrof. Op vrijdag 29-04 (op de 5e werkdag) is jouw bestelling verstuurd naar jou, gelukkig dus binnen de gegeven werkdagen. De woensdag 27-04 waren wij gesloten wegens een nationale feestdag hier in Nederland (Koningsdag). Ik hoop dus dat je begrijpt dat volgens ons systeem/onze werkwijze/de gegeven informatie aan jou, wij netjes binnen de gegeven levertijd de order hebben verstuurd. Met betrekking tot de beoordelingsverzoeken: De verzoeken die je ontvangt worden automatisch verstuurd vanuit het Kiyoh systeem. Dit kunnen wij zelf helaas niet aanpassen aan de specifieke order. Dat is namelijk een vaste instelling voor elke order. Daarom hebben wij ook bovenaan/onderaan de beoordelingsemail staan: ''Let op: Deze email is automatisch verzonden. Daarom is het mogelijk dat je deze email eerder ontvangt dan de bestelling. In dit geval kun je wachten tot dat je de bestelling ontvangen hebt voor je een review schrijft.'' hiermee proberen we duidelijk te maken dat je nog verder niks hoeft te doen, zolang je het product nog niet hebt ontvangen. tot slot: Ik hoop dat je begrijpt dat we ondanks je ontevredenheid, van mening zijn dat we wel onze afspraken netjes zijn nagekomen, we je duidelijk hebben proberen te informeren over alle zaken en dat we altijd proberen om een klant snel en netjes te voorzien in de producten en alle stappen zorgvuldig uit proberen te werken. Zoals ook deze reactie op jouw beoordeling. Hopelijk ben je bereid om de beoordeling hiermee te herzien, mogelijk door nieuwe/niet bekende informatie die we hier boven aan je hebben verschaft. We wensen je desondanks veel plezier met het product en hopen we je een volgende keer weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Original review
Het is ten eerste al vervelend als je zo lang moet wachten op een levering , maar als je dan nog herinneringen krijgt om de site te beoordelen is het er wel over. Zorg eerst voor een snellere levering !
Goede service, ruim assortiment.
Snelle levering en zonder schade of dergelijke. Het enige wat ontbrak is basis stappenplan want veel onnodige onderdelen erbij wat beetje verwarring brengt.
Beste Sonny, bedankt voor je beoordeling. Ik heb gezien dat het hier om een universele spoiler gaat, waarbij helaas geen montagehandleiding zit. Dit is bij ongeveer 80% van de producten in ''onze sector'' het geval en hoe graag wij dit ook zelf zouden willen realiseren/meeleveren, is dat helaas tijd technisch gezien niet mogelijk momenteel. Gelukkig is de montage redelijk ''straight forward''. Er worden inderdaad extra onderdelen meegeleverd (indien vereist) maar dat zien we liever dan het missen van onderdelen :) We hopen je een volgende keer weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Als het op voorraad is is het bijna altijd de volgende werkdag geleverd, en zo niet, dan communiceren ze dat duidelijk.
Ik heb hier altijd de eerlijkste prijs gekregen voor al de toebehoren van mijn auto altijd is het meeste in stock en heb ik vrij snel alles aan de deur ik zou zeggen doe zo verder want ik heb er niks op aan te merken.
Ik wacht al ruim een week op mijn spullen. Elke keer word de levering uitgesteld. Natuurlijk weet ik dat jullie er niks aan kunnen doen. Dus ik kan mijn ervaring met jullie ook niet geven.
Zeer tevreden over de service en de snelle levering.
Gevraagde onderdelen zijn OEM onderdelen zoals verwacht. Geen problemen tot montage.
Een H gear (namaak nrg) quick release gelregen voor mn verjaardag. Helaas past de quick releas niet, is deze beschadigd en zijn de connectoren niet juist geisoleerd.
EDIT 22-04-2022 : Klant reageert niet op onze emails om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Spijtig omdat wij niet de kans hebben gekregen om een probleem op te lossen (zonder hier van af te weten) en met wel een negatieve beoordeling als resultaat. Hopelijk neemt de klant nog contact met ons op, aangezien dit ''probleem'' binnen 1 werkdag opgelost kan worden. ----------------- Beste Willem, spijtig om te horen dat er een product beschadigd is aangekomen en niet goed functioneert. Wij adviseren (en verwachten) wel dat klanten contact met ons opnemen via de email of telefoon zodat wij de kans krijgen om een mogelijk probleem (onbewust ontstaan) op te kunnen lossen, zonder dat daar meteen een ''beoordeling'' achterweg komt waar wij via deze weg op moeten reageren. Dit scheelt jou zelf een hoop tijd, het scheelt ons een hoop tijd en in die onnodige tijd had het probleem al opgelost kunnen zijn door een nieuw product op te kunnen sturen of het tenminste het in behandeling nemen ervan. Wij verzoeken dus vriendelijk doch dringend op contact met ons op te nemen over het ontstane probleem, zodat wij dit alsnog netjes kunnen afhandelen voor jou. Met daarbij het advies om dit de volgende keer ook op deze manier te doen. Daarnaast zullen wij je tevens alvast een wijzigingsverzoek sturen voor deze beoordeling, zodat je deze kunt gebruiken bij het aanpassen van de beoordeling, aangezien wij niet op een redelijke manier te kans hebben gekregen om dit probleem op te lossen voor jou en hiervoor niet meteen een slechte beoordeling behoren te krijgen in onze ogen. Hopende dat we het op deze manier netjes en snel voor (ons beiden) kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Ik heb daar een spoiler gekocht en was lekker snel binnen. blijf zo doorgaan. met vriendelijke groet, Jesaiah
Altijd zeer te spreken over de service bij A4h-tech je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling en mocht er iets zijn proberen ze altijd mee te helpen met de beste oplossing.
Snel en makkelijk te bestellen, mochten er problemen zijn word je telefonisch goed en snel geholpen.
Snelle levering. Netjes vermeld door all4hondq
Origineel product en volgens afspraak ontvangen. Paste nog perfect ook lol
Ik heb contact opgenomen met de klantendienst voor ik mijn bestelling plaatste om zeker te zijn dat ik de juiste producten bestelde. Deze hebben me verder kunnen helpen, en de producten passen perfect. Ik ben zeer tevreden met de producten en de service! En ik zou zeker terug via hen bestellen in de toekomst.
Snelle reactie tijd en goed geholpen door de klantenservice voor het uitzoeken van de juiste onderdeel voor mijn auto!
Goede zaak die altijd snel levert. Altijd tijd heeft on met de klant mee tedenken zo ook bij deze bestelling.
Bij mijn eerste bestelling krijg ik 1 item die ik niet eens besteld heb erbij. Opzich niet zo erg, maar het geen waar ik 2weken op wacht komt dan eindelijk aan. Blijkt het niet waar te zijn wat er beloofd werd. je besteld een RVS einddemper, 100% constructed stainless steel staat zelfs op de doos van de demper. Blijft de magneet er gewoon keihard aan plakken. Blijkt de hele buitenbeplating van de uitlaat van staal te zijn. nuja 2 weken op zitten wachten, heb ik er uiteindelijk nog niets aan. Best zonde van mijn tijd. Nuja, ik snap dat dit niet jullie fout is... maar ik vind als webshop zijnde, zou je toch je producten mogen kennen. Heb een mail gestuurd, hopen op snelle oplossing. Edit: Redelijk snel hulp aangeboden gekregen. Maar ondanks de uitlaat toch gehouden en gemonteerd, 2 weken extra wachten was geen optie helaas. Is wel lekker stille demper tegenover mijn dubbele blox mini's. Bedankt voor de service zou ik zeggen. Stonden wel klaar met oplossing. Probleem ligt niet bij jullie maar bij vibrant lijkt me dan.
Beste Jorg, spijtig om te horen dat er een product niet volgens verwachting is binnengekomen bij jou. Wij adviseren (en verwachten) wel dat klanten contact met ons opnemen via de email of telefoon zodat wij de kans krijgen om een mogelijk probleem (onbewust ontstaan) op te kunnen lossen, zonder dat daar meteen een ''beoordeling'' achterweg komt waar wij via deze weg op moeten reageren. Dit scheelt jou zelf een hoop tijd, het scheelt ons een hoop tijd en in die onnodige tijd had het probleem al opgelost kunnen zijn door een nieuw product op te kunnen sturen of het tenminste het in behandeling nemen ervan. Het betreft hier een A-Merk universele einddemper van het merk Vibrant die zij zelf ook al jaren verkopen als zijnde een RVS einddemper met een zwarte poedercoating. Ik hoop dat je begrijpt dat als het merk zelf deze demper zo verkoopt, wij er van uit mogen gaan dat dit dus ook zo bij elke demper zo is. Anders zouden we bij elk RVS onderdeel wat wij verkopen van een merk (elk willekeurig product/merk), het product uit de doos moeten halen en een magneet er tegenaan moeten houden? We hopen dat je begrijpt dat dat met duizenden onderdelen van RVS realistisch gezien niet mogelijk is. Tevens bestaat er mogelijk een andere reden waarom de magneet blijft hangen (waar via de email contact over is) en dat er dus mogelijk niets aan de hand is. Zo wel, dan zal het altijd onderzocht en opgelost worden, maar moeten wij hier wel op een eerlijke/gezonde wijze de kans voor krijgen in onze ogen. Wij verzoeken dus vriendelijk doch dringend op contact te houden met ons over het ontstane probleem, zodat wij dit alsnog netjes kunnen afhandelen voor jou. Met daarbij het advies om dit de volgende keer ook op deze manier te doen. Daarnaast zullen wij je tevens alvast een wijzigingsverzoek sturen voor deze beoordeling, zodat je deze kunt gebruiken bij het aanpassen van de beoordeling, aangezien wij niet op een redelijke manier te kans hebben gekregen om dit probleem op te lossen voor jou en hiervoor niet meteen een slechte beoordeling behoren te krijgen in onze ogen. Hopende dat we het op deze manier netjes en snel voor (ons beiden) kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Original review
snelle bediening, veel aanbod. TOP!!!
Ottima azienda, una quantità infinita di prodotti a disposizione ed un ottimo servizio tecnico, i ragazzi rispondono con ottime tempistiche e ti aiutano nelle scelte. Grazie al team di A4Tech!
Spullen besteld voor m'n Honda. Bleek een langere levertijd op te zitten. Of ik erop wou wachten of niet. Snelle mail wisseling en uiteindelijk een goed alternatief aangeboden. Top tent! Bestel met enige regelmaat hier spullen voor m'n Honda. En altijd tevreden
Al meerdere aankopen gedaan en telkens weer correct afgehandeld en voor goeie prijzen ,