Super goede service!

Na wat te googlen en verschillende pagaina te hebben bekeken voor een nieuwe grill voor mijn honda toch bij a4h uitgekomen. Hier de bestelling geplaats dag erna direct geleverd! En ook kwaliteit geleverd gekregen! Zelfs een handige stapoenplan erbij hoe ik de grill kon installeren dus super service hier kom sws terug voor meer honda onderdelen!

Het juiste artikel, maar verzenden duurt lang

A4H was de enige webshop waar ik de juiste centreerringen kon bestellen voor mijn OEM Honda velgen. Het duurde wel een week voordat ik het thuis had, terwijl het gewoon door de brievenbus paste.

Duidelijke site. Behulpzaam personeel. Goede producten. Snelle levering.

Vriendelijk en correct

Goede service, ruim assortiment.

Goede service, ruim assortiment.

Goed service

Snelle levering en zonder schade of dergelijke. Het enige wat ontbrak is basis stappenplan want veel onnodige onderdelen erbij wat beetje verwarring brengt.

Als het op voorraad is is het bijna altijd de volgende werkdag geleverd, en zo niet, dan communiceren ze dat duidelijk.

Ik heb een goede ervaring met A4H

Ik heb hier altijd de eerlijkste prijs gekregen voor al de toebehoren van mijn auto altijd is het meeste in stock en heb ik vrij snel alles aan de deur ik zou zeggen doe zo verder want ik heb er niks op aan te merken.

Heb nog niks ontvangen

Ik wacht al ruim een week op mijn spullen. Elke keer word de levering uitgesteld. Natuurlijk weet ik dat jullie er niks aan kunnen doen. Dus ik kan mijn ervaring met jullie ook niet geven.

Een zeer goede service en goede kwaliteit.

Zeer tevreden over de service en de snelle levering.

Afgewerkte en perfecte service

Gevraagde onderdelen zijn OEM onderdelen zoals verwacht. Geen problemen tot montage.

Geleverde product beschadigd

Een H gear (namaak nrg) quick release gelregen voor mn verjaardag. Helaas past de quick releas niet, is deze beschadigd en zijn de connectoren niet juist geisoleerd.

blij

Ik heb daar een spoiler gekocht en was lekker snel binnen. blijf zo doorgaan. met vriendelijke groet, Jesaiah

Altijd uitstekende service

Altijd zeer te spreken over de service bij A4h-tech je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling en mocht er iets zijn proberen ze altijd mee te helpen met de beste oplossing.

Goede snelle servie

Snel en makkelijk te bestellen, mochten er problemen zijn word je telefonisch goed en snel geholpen.

Makkelijk en snel

Snelle levering. Netjes vermeld door all4hondq

top

Origineel product en volgens afspraak ontvangen. Paste nog perfect ook lol

Goede service en producten

Ik heb contact opgenomen met de klantendienst voor ik mijn bestelling plaatste om zeker te zijn dat ik de juiste producten bestelde. Deze hebben me verder kunnen helpen, en de producten passen perfect. Ik ben zeer tevreden met de producten en de service! En ik zou zeker terug via hen bestellen in de toekomst.

Geweldige klantenservice!

Snelle reactie tijd en goed geholpen door de klantenservice voor het uitzoeken van de juiste onderdeel voor mijn auto!

Nette zaak die altijd mee denkt met de klant.

Goede zaak die altijd snel levert. Altijd tijd heeft on met de klant mee tedenken zo ook bij deze bestelling.

geen slechte webshop

Bij mijn eerste bestelling krijg ik 1 item die ik niet eens besteld heb erbij. Opzich niet zo erg, maar het geen waar ik 2weken op wacht komt dan eindelijk aan. Blijkt het niet waar te zijn wat er beloofd werd. je besteld een RVS einddemper, 100% constructed stainless steel staat zelfs op de doos van de demper. Blijft de magneet er gewoon keihard aan plakken. Blijkt de hele buitenbeplating van de uitlaat van staal te zijn. nuja 2 weken op zitten wachten, heb ik er uiteindelijk nog niets aan. Best zonde van mijn tijd. Nuja, ik snap dat dit niet jullie fout is... maar ik vind als webshop zijnde, zou je toch je producten mogen kennen. Heb een mail gestuurd, hopen op snelle oplossing. Edit: Redelijk snel hulp aangeboden gekregen. Maar ondanks de uitlaat toch gehouden en gemonteerd, 2 weken extra wachten was geen optie helaas. Is wel lekker stille demper tegenover mijn dubbele blox mini's. Bedankt voor de service zou ik zeggen. Stonden wel klaar met oplossing. Probleem ligt niet bij jullie maar bij vibrant lijkt me dan.

heel goed

snelle bediening, veel aanbod. TOP!!!

Eccellente

Ottima azienda, una quantità infinita di prodotti a disposizione ed un ottimo servizio tecnico, i ragazzi rispondono con ottime tempistiche e ti aiutano nelle scelte. Grazie al team di A4Tech!

Dikke prima

Spullen besteld voor m'n Honda. Bleek een langere levertijd op te zitten. Of ik erop wou wachten of niet. Snelle mail wisseling en uiteindelijk een goed alternatief aangeboden. Top tent! Bestel met enige regelmaat hier spullen voor m'n Honda. En altijd tevreden

Correct

Al meerdere aankopen gedaan en telkens weer correct afgehandeld en voor goeie prijzen ,

5 Van 't Hoffstraat

Leek 9351VH