Ik heb vaker onderdelen besteld A4H-TECH Altijd snel geholpen snel geleverd en goede kwaliteit
Makkelijk de onderdelen te vinden online en volgende dag al binnen
Super service
Ook voor speciale verzoeken betreffende mn EE9 wordt er altijd meegedacht voor oplossingen. Top geregeld!
Their customer service is fast to reply and very helpful! Selection of parts is amazing Shipping is good and parts are well secured/packaged
A4H probeert altyd de beste service met snelle levering te garanderen Bij telefonisch vragen ook technische info te geven Zeer tevreden
all good
Ruim aanbod. Heel vlotte en duidelijke communicatie met de klantendienst. Ga zeker nog beroep doen op A4H-tech -team.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Reageren snel op emails. Vriendelijke medewerkers. Kortom, alles wat je wilt van een bedrijf!
Snelle service. Producten die op voorraad staan hebben ze ook daadwerkelijk liggen. Prima service.
Beste Brian, zoals je afgelopen week hebt kunnen zien (heeft de hele week een melding op de website gestaan) waren wij bezig met een voorraadsysteemwijziging. Hierdoor hebben wij enkele dagen lang geen orders kunnen verwerken. Deze melding stond met grote letters in een rode balk op onze website (op elke pagina, niet alleen op de homepage). Jouw order is op dinsdag 15-02 geplaatst door jou en op vrijdag 18-02 verwerkt door ons. Hier heb je ook een email van ontvangen in jouw mailbox (mogelijk in de spambox, graag controleren). In die email hebben wij aangegeven dat het 3-5 werkdagen zal duren voordat wij jou order kunnen verwerken. We zitten op dit moment in de 1e werkdag van die 3-5 werkdagen. Mogelijk is je die email ontschoten en ben je hier niet van op de hoogte. We hopen dat je begrijpt dat we ons best hebben gedaan om iedereen te informeren over de status van de voorraadsysteemwijziging en dat wij wel gewoon netjes binnen acceptabele tijd je order hebben verwerkt en je geinformeerd hebben via de email. We hopen daarmee ook dat je bereid om de beoordeling hier op te herzien, aangezien we tot dusver onze taak wel hebben volbracht, en je ook vooraf hebben geinformeerd (website melding) dat er een vertraging in de orderverwerking zal plaatsvinden. We hebben je een wijzigingsverzoek gestuurd en hopen dat je hier gebruik van wilt maken. Met vriendelijke groet, A4H-TECH
Original review
Al bijna een week geleden iets besteld. Product is op voorraad maar nog niks binnen gekregen
Fast response over e-mails. I appreciated the fact that they offered me seperate shipping free of charge on my order because one of my items was going to take a longer time to arrive, this way I could make use of the rest of the ordered items and start my build :) . I also appreciated that they put extra packaging material just like I asked, in order to prevent any damage from occurring to the items during shipping.
Ze hadden precies waar ik naar zocht
Nette prijs, vlot geleverd.
Always have stock from all honda parts i need! Fast shipping!
Al een paar keer gecontracteerd voor iets en antwoorden snel . Eens het pakje verzonden is staat het snel thuis
Het product wat ik zocht. Meer dan tevreden. Levering vanuit Nederland sneller dan een brief carcassonne naar toulouse!!!!
Snel besteld snelle levering goede service!
bon contact reponse rapîde envoi rapide ! je recommande
Duurde wat langer dan gehoopt, maar verder prima.
Beste X Ten Boden, bij deze gaan we graag in op je beoordeling die je ons hebt gegeven. Jouw order is op 31-01 behandeld door ons, waarbij je van ons een email hebt ontvangen dat het 6-10 werkdagen zou duren voordat wij jouw bestelling kunnen versturen. Dit omdat het bestelde product niet (meer) op voorraad lag. We zitten op dit moment in de 5e werkdag. en hebben nog enkele dagen nodig om jouw bestelling te kunnen versturen. Vanuit kiyoh wordt er automatisch (dit kunnen wij ook niet aanpassen) een beoordeling verstuurd na het plaatsen van de bestelling. Een (tevens) automatische herinnering wordt er na 4 dagen vanuit Kiyoh verstuurd. Dit kunnen wij zelf niet aanpassen en daarom staat er onderaan de email die je ontvangt: ''Let op: Deze email is automatisch verzonden. Daarom is het mogelijk dat je deze email eerder ontvangt dan de bestelling. In dit geval kun je wachten tot dat je de bestelling ontvangen hebt voor je een review schrijft.'' Wij hopen dat je dus begrijpt dat dit het systeem is wat Kiyoh hanteert en waar wij zelf geen invloed op kunnen uitoefenen. Dit heeft verder niets te maken met de gegeven levertijd die we op 31-01 aan je hebben gegeven en het aantal dagen dat we nog nodig hebben om je te kunnen voorzien in het bestelde product. We zouden het zeer op prijs stellen als je met bovenstaande informatie je beoordeling zou willen herzien en we hopen dat je begrijpt dat wij ons uiterste best doen om je netjes te helpen, maar er dus externe zaken zijn die dit beinvloeden. Bedankt voor het begrip en we staan je eventueel via de email of telefoon graag verder te woord indien je dat wenst. Met vriendelijke groet, A4H-TECH BV
Original review
Stop met 10.000 herhalingen sturen terwijl het product een week na bestelling nog niet eens is verstuurd….
Veel keuze goede communicatie enkel als de onderdelen besteld zijn heb ik geen update of de onderdelen al verzonden zijn of wat de status ervan is
Mooi op tijd, netjes verpakt
Ben erg tevreden met het assortiment alleen zou de verzending en contact met het bedrijf in de toekomst verbeterd kunnen worden
Descripción de las piezas , y seguimiento del envío y siempre en contacto con ellos para cualquier duda !
Onderdelen 9 van de 10 goed. Maar de bezorging moet sneller kunnen
Easy deal with fast delivery and pricing is good