Response from the business owner
[UPDATE 30-09: GEEN REACTIE VANUIT DE KLANT, GEEN EMAIL ONTVANGEN EN GEEN RETOUR ONTVANGEN.]
Beste Conny,
wij zagen jouw beoordeling die je hebt gegeven via Kiyoh en waren enigzins verrast over de uitkomst.
Op 14-09 heb jij een order geplaatst bij ons, waarbij diezelfde werkdag is doorgegeven via de email dat de bestelling binnen 3-5 werkdagen verstuurd zou worden (email is verstuurd samen met de factuur van de order)
Op vrijdag 17-09 (3 werkdagen later) is de bestelling door ons verstuurd met DHL naar het opgegeven adres (volgens afspraak).
Wij hebben dus netjes binnen de gesteld periode de bestelling opgestuurd en zelfs binnen de minimale termijn van 3 werkdagen.
Dus kijkende naar die gegevens hebben wij tot dusver ons netjes aan de afspraak gehouden.
We hopen dat je dit (na bovenstaande informatie te hebben gelezen) de beoordeling wilt herzien, zodat andere potentiële klanten zien dat wij ons netjes aan de afspraak hebben gehouden.
Daarnaast is er tevens nergens akkoord gegeven voor een retour (dit hoort aangevraagd te worden via de email), dus daarvoor verwijs ik ook naar de retourvoorwaarden rubriek op onze homepage.
Dit is namelijk alles bepalend voor de retour acceptatie van de order.
Met vriendelijke groet,
A4H-TECH