Choix, prix, rapide, sérieux, conforme.

Un grand choix à tous les prix, analyse et conseils par rapport à ma commande, livraison rapide et parfaitement emballé, produits conforme à mes attentes, et une petite attention sucrée glissée dans le colis. Rien à redire, tout était parfait !

Kwaliteit en snel

Voor van het verste hoekje van Nederland naar België te verzenden gaat dit snel en de kwaliteit is goed.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zondag avond besteld en dinsdag al in huis, had met spoed iets nodig dus dat is gelukt!!

Excellent company

I’m from England and recently purchased an exhaust system. Not only where they extremely helpful but always answered my questions in full that I could understand. Extremely helpful, excellent company and I can’t forget my product was spot on, exactly what was advertised. I will be purchasing again when I need another car part. Chris harriss

Makkelijk te bestellen zeer vlotte levering correcte prijs voor het artikel

Had redelijk snel koelvloeistof nodig en zoals anders snel geleverd.

Toppie

Goede prijs en snelle levering!

5 sterren

Product half augustus besteld met de brievenbuspost maar is niet toegekomen. A4H-TECH B.V. heeft regelmatig mails gestuurd om op te volgen of het pakketje alsnog was toegekomen. Dit is niet het geval. Als oplossing stellen ze voor om het product opnieuw te verzenden, als blijkt dat de oorspronkelijke zending toch niet meer zou worden bezorgd.

Zeer tevreden!

Ik heb al diverse keren informatie opgevraagd over mijn auto en je krijgt altijd snel en uitgebreid antwoord. Ik heb nu mijn eerste bestelling geplaatst en tot nu toe is alles keurig geregeld. Ik ben zeer tevreden, fijn dat er echt de tijd voor de klanten word genomen!

Alles naar wens, helaas geen sticker ;)

Alles naar wens, helaas geen sticker ;)

Alles voor de honda fanaat

Zeer compleet voor de honda rijders.

Snelle levering en goede kwaliteit en past perfect

Goeie site, mooi overzichtelijk

De auto ingeven staat allemaal duidelijk aangegeven, het onderdeel zoeken wat je wil is gemakkelijk door de menu's, betalen ook gemakkelijk, kortom een goede experience. Hier kom ik zeker vaker terug voor mijn Honda!

Niets te klagen met de produkten die ik besteld heb.

Wanneer ik bel altijd vriendelijke mensen aan de lijn die bereid zijn te helpen.

Top bedrijf MAAR als producten niet op voorraad zijn geef dat dan duidelijk aan.

Paar koplampen besteld voor mijn crx, helaas na de aankoop kreeg ik een mail dat ze niet op voorraad zijn en dat het paar weken kan duren voordat ze weer binnen zijn. Jammer dat je daar pas achterkomt na de bestelling maar de rest was heel netjes afgehandeld en de service is top!

Slecht

Heb een fuel pomp besteld en op de site sta 1-3 werkdagen en als volg bestel je het onderdeel omdat je het nodig heb hoor je niks en dan bel je op en dan krijgt je te horen nee we heb het niet op voorraad bij bestelling dan ga wij het ook bestellen nou dat kan ik ook doen dus vind het gewoon misleiden informatie. Ik kon het ook op een andere site ik koos voor meer te betalen hier dat ik het in 3 dagen hooguit krijgt maar nu moet ik een week wachten minimaal

Perfect goede service en super producten

Beter kan niet alleen sneller bezorgen maar dats niet een heel groot probleem:)

Goede kwaliteit producten. En goede service

Uitstekende kwaliteit en makkelijk te monteren

Past goed en is mooi en netjes verpakt. Ook de kwaliteit is zeer goed.

Top bedrijf

Heb een splitter besteld voor mijn honda en kreeg dezelfde dag nog mail over dat ze hun best gaan doen om hem zo snel mogelijk binnen te krijgen

Duidelijk en snel geregeld

Snel en goed geregeld

Snelle en vriendelijke service.

Vriendelijk personeel die alle vragen netjes beantwoorden zowel via de telefoon als via de mail, snelle service en ze proberen vanalles voor je te regelen als je onderdelen nodig bent.

Top service snelle levering goed verpakt....

Olie besteld voor mijn Honda, goede prijs voor de originele olie

Goed en snel geleverd en top service en de snoepje zijn zeker leuk

Top service zeker vaker shoppen

5 Van 't Hoffstraat

Leek 9351VH