Keurig nette en vlotte aflevering van mijn bestelde product

Door telefoon goed mijn vraag behandeld en product snel geleverd.

Topbedrijf

Alles wat ik bij ze beteld heb was binnen no-time binnen ,en exact hetgene wat ik besteld had! Goede service ,totaal niets te klagen

zeer goed

De bestelling was zeer snel binnen een goed verpakt

Geweldig klantenservice!

Opzoek naar een Radiateur die niet bedoeld was voor de auto waarvoor ze verkocht worden, maar na een belletje samen een goede oplossing gevonden, zeer vriendelijk en meedenkend, en ondanks dat ik het nog niet in huis heb al wel een goed gevoel bij de producten, Top!

Dreamlike

Very accomodating great customer Service!

Zeer tevreden!

Altijd tevreden met het product kwaliteit! Vloten levering en snel contact, Mijn vaste plaats voor honda onderdelen!

Goed geregeld

Binnen een paar dagen me spullen binnen en netjes verpakt. Niks op aan te merken.

Zeer goed en fijn geholpen

Had een brandstof pomp besteld alleen de levertijd was helaas voor mijn deadline niet goed Dus ik contact gehad met A4H-TECH en die kwamen met een zeer goede en snelle oplossing dat wel in mijn deadline paste De pomp kwam op tijd en mijn dyno dag kon goed en wel doorgaan. Bedankt team van A4H-TECH

Me gustó su buena atención al cliente

Tuve un problema al alegir mi pedido y lo solucionaron rápidamente.

• ¿Nos recomendarías?

Geweldig zoals altijd

Geweldig, meeste bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen, maar dat wisten we natuurlijk al :)

Je recommande

Je recommande A4H pour leurs sérieux,leurs réactivité, les prix compétitifs et un large choix de pièces Merci a A4H Et à bientôt pour une nouvelle commande

Great

Offered a solution to my long shipping time problem, so everything would arrive just in time. Only thing I recommend is to call if you need something quite quickly as it might not be in stock.

Gewoonweg TOP

Steeds altijd goede service, en bij een probleem proberen ze u zo goed mogelijk verder te helpen. Soms zou het mail verkeer iets sneller kunnen, maarja ik ben vast niet de enige die daar geholpen moet worden. En geduld is zeker men sterkste kant niet

Snel bezorgd

Oli prachtig beste oli filter voor Honda’s

Heel goed bedrijf voor honda onderdelen

Veel op voorraad zowel voor onderhouds onderdelen als performance. Goede service en kennis van zaken DE Honda specialist

Super snelle reacties, erg tevreden

Setje besteld om mijn koelfan te monteren, snelle afhandeling, uitstekende communicatie en een top productie voor zeer redelijke prijs, bedankt!

Duidelijk en groot aanbod aan merken

Groot aanbod aan premium en budget merken. Snelle reactie bij vragen. Gewoon top!

excelente

Una atencion excelente, te aconsejan para elegir lo que mas te conviene y en todo momento puedes consultar tus dudas. Tambien son eficaces y rapidos en los plazos de entrega de las piezas.

• ¿Nos recomendarías?

Goede kwaliteit

Aanbevelen

Goede producten en kwaliteit.

Producten zijn wat prijziger maar beter te duur als niet te krijgen, de verzending maakt t vaak duurder.

Wat onderdelen besteld voor mijn crx en prelude. Even ook telefonisch contact gehad. Ze zijn goed bereikbaar en verlenen goede service.

Erg behulpzaam en vriendelijke mensen, komen afspraken na.

goede service en snelle levering

goede service en snelle levering

Prima service na ontvangst van een niet goede turbodrukmeter.

De eerst ontvangen boostmeter werkte niet naar behoren. Na overleg met de service afdeling de oude meter teruggestuurd en met bijbetaling een iets duurder exemplaar gekocht. Prima service van deze site.

Ik heb wel de verkeerde lampen binnen gekregen maar dat probleem was zeer snel opgelost door de harstikke goede klantenservice ik zou hier zeker weer bestellen.

5 Van 't Hoffstraat

Leek 9351VH