Snelle levering en goeie spul

Goede snel levering

Was zelfs eerder geleverd als van te voren was gezegd

Groot aanbod voor goede prijs!

Ben altijd al zeer tevreden geweest vanALL4HONDA.

Excelente

Compra segura, y rápida, muy buen trato de post venta.

Snel geleverd en alles zoals het moest zijn.

Was mijn eerste bestelling op A4H maar ga het zeker nog doen!

zeer tevreden

Er zat wel geen montage handleiding bij...

Goed en duidelijk

Fijn bedrijf, altijd goed klantencontact en vooral ook duidelijk! Kunnen veel bedrijven nog wat van leren!

Goed geregeld, juiste informatie!

kopen zonder problemen, juiste feedback op mijn vraag. Goede constructie van gekocht artikel. Eenvoudig te demonteren en te monteren. Ik heb veel ervaring met het soort instrumenten, maar deze is van uitzonderlinge mooie constructie!

Goede referentie voor alle Honda-onderdelen

Een site die zich toespitst op Honda en ons een mengeling van originele en after-market onderdelen aanbiedt. Echt een aanrader!

Top bestelling

Bestellen ging super goed en gemakkelijk en vooral doordat je je auto kan invoeren zodat je weet dat het past. Zeker vaker terug naar all4honda

Super goede service en kwaliteit

Ik had een srs karvervanger besteld, En alles is in goede staat ontvangen en werkt super goed.

Een fijn bedrijf en denkt goed met je mee

Ik had een aantal dingen nodig, en een garantie geval. Dat werd fijn en snel opgelost, en zeer snel geleverd!

heel fijn

was op zoek naar stoelrails voor mijn camper,ben hier goed geslaagd.

Goede ervaring, aan te bevelen webshop.

Via de website Honda koelvloeistof (OEM) besteld, en een pookknop. Handige webshop, vooral voor OEM producten. Pookknop bleek niet voorradig, maar via de email werd een alternatief aangeboden. Ik waardeer de moeite om een klant een alternatief aan te bieden. Hierom ben ik blij met de service.

Ruime keuze

Een hele ruime keuze voor je hele honda

Great service

Great service helped me change my order with no problem easy to talk with on the phone thanks

Goede service, en levering.

Mijn ervaring tot nu toe is gewoon goed. Optijd mijn bestelling en als er iets niet op voorraad is dan zoeken ze naar een oplossing en laten het natuurlijk weten.

Nette service en goede comunicatie

Ik had een set radiateur slangen voor mijn circuit auto besteld, bestelde kleur niet op voorraad maar A4H kwam gelijk met een alternatief kleur als voorstel. Functie boven uiterlijk voor mij dus akkord gegaan. Bestelling was binnen 2 dagen op mijn deurmat. Bedankt A4H!

Everything was perfect

Fast delivery. In first confirmation email was 2-3 days delivery time but i have it on second Day after this email.

Vibrant resonators gekocht

Prima geholpen. Navraag gedaan of er voorraad was. Na bevestiging besteld en binnen drie dagen binnen. Binnenkort worden ze gemonteerd dus hopelijk heb ik minder last van "drone " in de cabine.

Werd met open armen ontvangen werd snel geholpen goeie Aandrijfassen voor een goede prijs

Goede duidelijke website en nette correcte communicatie.

Goede duidelijke website en nette correcte communicatie. Na wat onduidelijkheid over levertijden prima opgelost.

Er zit veel kennis van de producten bij A4H, konden op alle vragen uitstekend antwoord geven.

5 Van 't Hoffstraat

Leek 9351VH