Response from the business owner
Beste Edith,
bedankt voor je beoordeling.
Helaas moeten wij je melden dat wij op de website (bewust) nergens een voorraadstatus hebben staan. Dit klopt aangezien wij deze functionaliteit (bewust) niet hebben toegevoegd.
De reden hiervoor is heel simpel: Wij hebben met zoveel leveranciers te maken die bijv. zelf nog niets eens een voorraadsysteem hanteren (zodat wij kunnen zien of het op voorraad ligt/onze voorraad er aan kunnen koppelen), dat wij alleen maar met ''schattingen'' kunnen werken.
Je zult zien dat op bijna alle andere auto onderdelen webshops er wel levertijden staan, die in 60% van de gevallen ook een ''schatting'' is die zomaar van 2 werkdagen naar 4 maanden dan uitlopen.
Wij geven liever onze klanten ACHTERAF een meer precieze schatting, dan VOORAF een lekkermakertje waarbij er achteraf dus een zeer groot verschil zit in de levertijd. (blij maken met een dode mus ook wel genoemd).
Zeker nu met Corona en de Brexit zijn er veel levertijden onbekend of onzeker en kunnen veel bedrijven (waaronder wij) veel leverdata niet altijd waarmaken.
Hopende dat je met deze informatie begrijpt wat wij (bewust) doen, met welke problemen we te maken hebben EN waarom jij een product hebt besteld die helaas niet op korte termijn te krijgen is (waarbij inderdaad het bedrag is gecrediteerd).
Mogelijk dat je met deze informatie ook je beoordeling wilt herzien, zodat andere klanten ook kunnen zien dat we ''problemen'' ook niet uit de weg gaan.
Met vriendelijke groet,
A4H-TECH