Fantastisch personeel.

Bij A4H zijn het stuk voor stuk geweldige mensen. Ik heb ze nog nooit in persoon gezien. Aangezien ik uit België kom & altijd laat verzenden. Maar telefonisch & per email hebben ze me steeds te woord gestaan met alle nodige informatie. Ze zijn zeer vriendelijk, verstandig, en klantgericht. Ik heb het eerder gezegd en ik blijf het zeggen. Er zijn HEEL wat bedrijven die iets zouden kunnen leren van de klantenservice die het personeel van A4H hoog in het vaandel draagt. Tot de volgende bestelling ! Mvg Nick M

hele goede ervaring

hele goede ervaring duidelijke website en goede productomschrijvingen contact tussen bedrijf en klant is helemaal top nu alleen nog even wachten tot de uitlaat binnen en monteren

Snel en hulpsaam

Ik heb al meerdere onderdelen besteld voor mijn S2000. De levering en kwaliteit is altijd goed. Ook als je vragen hebt zijn ze snel met reageren via de telefoon en de mail. Zeker een aanrader!

Duidelijke en snelle hulp

Bestellen ging super gemakkelijk. Geen poespas en alles duidelijk beschreven. Snel de bevestiging en de factuur per mail ontvangen. Bij mij vraag over de levertijd, had ik vriendelijke en duidelijke service via de telefoon. Top!

Prima geregeld en snel bezorgd

Prima site , snel de onderdelen gevonden die ik nodig had , besteld , betaald en snel bezorgd , top

Snelle levering en goede service

Heb een paar weken voor bestellen om advies gevraagd bij een swap naar grotere remmen en heb alle onderdelen doorgestuurd gekregen om de swap mogelijk te maken. Alles blijkt te passen en ook nog snel geleverd!

Fantastic

Very Fast shipping

Vlotte levering in de week

Olie van De S2000 zou 5+ nog iets bij mogen voor de zekerheid dus heb 2verschillende bestelling met 2x 12.5€ te betalen (België ) spijtig wel van de verre afstand .

Snelle levering tegen en prima prijzen.

excelente

Es la primera vez que compro desde España y he quedado gratamente satisfecho serios y grandes profesionales los recomiendo sin dudar

Toppers!

Altijd goed gehulpen and altijd vrouwlijk

Een ideaal bedrijf om mijn onderdelen weg te halen

Ideaal om onderdelen voor mijn honda weg te halen ook veel keuze uit onderdelen

Professionali

Da quest'anno ho iniziato ad acquistare i pezzi di ricambio della mia Honda Civic da All4honda, devo dire che sono rimasto veramente soddisfatto. Grazie mille ragazzi.

perfect

Very good store to buy from, excellent communication, items arrive on time, good quality products. Everything you need about Honda you find it here.

Top helpen je zo snell mogelijk als het maar kan

ik had is een verkeerd pakketje aangekregen Ik belde hiervoor en werd snell geholpen 2 dagen later had ik het juiste pakketje!

Duidelijke site Duidelijke manier van comuniceren Houd aan de afspraak van 5 werkdagen

Uitstekende service en snelle verzending!

Fijne webshop, ruim assortiment en goede service. Er was een onderdeel niet voorradig en moeilijk leverbaar via de fabrikant waarna de mensen van A4H contact met me opnamen en me een alternatief voorstelde. De dag later had ik mijn onderdelen. Een aanrader!

Goede service en snelle levering

Ik heb een exedy koppelings set besteld voor mijn ek3, hij werd sneller geleverd dan gedacht. Een puntje is dat het misschien wat duidelijker is of er wel of geen centreerpen en toplager bij zitten. Deze staan namelijk wel op de foto's.

Beste online honda tuningshop van de Benelux

Mijn volgende onderdelen gaan zowiezo bij All4honda besteld worden, dit is gewoon een top bedrijf voor honda onderdelen met topmerken en zeker heel belangrijk dat je hier ook oem honda onderdelen kunt bestellen. En de service is heel goed, snelle respons.

PRIMA!!

Altijd goede service, altijd vriendelijk als je vragen hebt. E-mails worden snel beantwoord. Als het onderdeel niet of lang duurt voor televeren hebben ze altijd een alternatief liggen.

ik ben tevreden met de service

Goede producten alleen levertijd is jammer.

Goede producten alleen de levertijd is jammer dag die best langs duurt

Snelle levering, onderdeel functioneert

Dankzij de geleverde kachelweerstand is onze Honda weer een fijne auto.

Great service

Great service with helpfull employees. What a selection!

Mijn vriend heeft een prachtig cadeau gegeven aan mij voor kerst! De eerste bestelling die hij plaatste was helaas niet meer op voorraad maar door de goede service, heeft hij toch nog een mooie deal gekregen! Ik raad iedereen zeker aan om op A4H te bestellen! Nu afwachtende op m’n einddemper! :)

5 Van 't Hoffstraat

Leek 9351VH