Response from the business owner
Beste Koen/lezer van deze beoordeling,
als eerste vinden wij het zeer spijtig om te lezen dat je teleurgesteld bent.
Jouw order is geplaatst op 21-10 en door ons verwerkt op 22-10. Daar in is inderdaad aangegeven dat de bestelling binnen 3-5 werkdagen (met nadruk op werkdagen) verstuurd zal worden.
Vanaf 22-10 gerekend zitten we vandaag 29-10 op 5 werkdagen. Het was oorspronkelijk ook de bedoeling dat jouw bestelling vandaag zou vertrekken, maar onze zending van QSP was door UPS 1 dag vertraagd helaas. Deze komt dus morgen binnen, waardoor wij 1 dag afwijken van de afgesproken levertijd.
Als jij ons gisteren op 28-10 (4e werkdag) hebt gemaild, dan is het mogelijk dat wij binnen 24 uur reageren op deze email en niet meteen na binnenkomst.
Als jij ons vandaag hebt gebeld en alle lijnen waren bezet, dan is het mogelijk dat je er op dat moment niet doorheen kwam. Op een later moment had dat wel kunnen lukken en volgens mij heb je uiteindelijk ook met mijn collega gesproken.
Het is zeker spijtig om te moeten melden dat de bestelling 1 dag is vertraagd (zie reden hier boven) en ik hoop dat bovenstaande uitleg, duidelijkheid biedt voor iedereen.
Bedankt voor het begrip!
Met vriendelijke groet,