Laden reviews...
520 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
The reviews consistently highlight fast shipping, reliable product quality, and helpful service. Customers note a wide selection and fair prices. While a small number report stock delays or higher shipping costs, overall satisfaction remains high. The store is trusted by Honda enthusiasts for dependable orders.
Remco
Poortugaal
De site is duidelijk en kon snel vinden wat ik nodig had. Na de bestelling was het pakket snel binnen en het was netjes verpakt.
Tobias
Wilnis
Enige nadeel is dat ik voor bijna 2k heb besteld en dan nog verzendkosten erbij kreeg. Voor de rest is dit zeker een aanrader voor alle honda parts. Snelle levering en fijne service.
C.L.
Heerlen
Excellent customer service
Laura
Louth
onderdelen snel op te zoeken en zijn snel en correct opgestuurd
Henk
Goor
super blij dat er website bestaat die het zo makkelijk maakt als je wat aan je honda wil gaan doen of nodig heb
Rick
heemskerk
Goeie onderdelen
Jelle
Wolvega
Good prices, fast shipping and good communication.
Tiago
Nuth
Goede hulp, advies. Denken mee. Bij een defect of dergelijke helpen ze meteen. Al met al een top team
Bernadette van Rijnsbergen
Gemert
Trato fenomenal, las dudas que he tenido siempre se han respondido rápido i en cuanto a productos los mejores, gran variedad i precios buenos.
Marcel Andreu Aparicio
Badalona
Heel veel goede spullen en snel in huis
Remco Haan
Warffum
Ik moet mn pakketje nog ontvangen dus ik moet het nog aanzien
Huib
Terneuzen
Snelle verzending en top producten . Snelle reactie bij vragen keep it up !
Tommy
Gijverinkhove
Sjef
Capelle aan den ijssel
Alles verloopt duidelijk en vlot!
jordy
oedelem
Jullie zijn snel met mailen en gereageren op de mail die ik terug krijg jullie zijn duidelijk wat wanneer binnen komt, En voor mij is er geen slechte beleving
Colin
Vaals
Zelfs tijdens de drukke black friday periode heeft A4H mijn order netjes verwerkt. Zoals altijd makkelijk online bestellen, betalen en snel geleverd naar België met DPD.
Lars
Herentals
Makelijk de stukken gevonden.
Vincent
Langemark-poelkapelle
Altijd goed, grote selectie aan onderdelen. Kundig personeel met passie voor Honda's!
27 November 2021
Tom
Asbroek
Voor het eerst bij A4H-TECH besteld Heb uitlaat besteld die niet op voorraad is omdat lever tijd lang is boden ze of ik ik 2 alternatieve opties aan :) Mijn evaring is dus super goed snel met mailtjes zijn super vriendelijk
26 November 2021
Tori
Olburgen
Een duidelijke site waar anderen specialisten bedrijven nog van kunnen leren, goed aanbod en kwaliteit in onderdelen en ruim assortiment om uit te kiezen. A4H for all Honda lovers.!
25 November 2021
Georg Straasheijm
Klundert
Veel onderdelen op voorraad en goede en snelle levering
23 November 2021
Marcie
Brandwijk
poelieblokkeerpen, goed materiaal. Was goed ingepakt en snel geleverd.
22 November 2021
Vincent
Dentergem
Goed en snel contact via de mail en snel verzonden
21 November 2021
Marion Kuiper