Snelle levering, goed product

Een nieuwe hoofdkoppelingcilinder van Ashuki besteld. Onderdeel na 1 dag binnen, goede informatie op website, geschikt voor mijn auto

Super service en kwaliteit

Ik had laatst spoiler besteld. Ma wou toch een ander onderdeel. Zonder problemen omgezet. Super service.

altijd top.

ik heb niet zoveel aan te merken, super service en product support.

Snel en makkelijk

Makkelijk wat uitzoeken op het internet en ophalen bij het filiaal

In een woord top. Altijd een goede en sneller service. Enigste verbeter punt vind ik dat all4honda op de website de beschikbaarheid van hun producten zou moeten zetten. Zoals op vooraad of niet op voorraad enz..

Goede service!! Snelle verzending

Prettig en eerlijk!

Mijn product is nog niet binnen. All4honda heeft keurig aangegeven hoe lang dit gaat duren en dat dit langer duurt dan normaal. Ook keurig gevraagd of ik hierop wilde wachten. Ze reageren snel op mails en telefoon. Ik wacht geduldig op mijn product. Mijn vorige aankopen bij all4honda zijn ook altijd goed bevallen! Ik zal zeker hier blijven kopen. Een dikke 10 jongens!

Very good prices and helpful staff

For what i needed i didn't found cheaper in very few places they sale the products in Europe and Uk People working there are very helpful with feedback and advices. I recommend this seller to anyone looking for Honda parts

Klantvriendelijk

Ik had wat vragen en deze zijn uitstekend beantwoord door de klantenservice. Mijn bestelling was snel binnen.

Op tijd geleverd precies wat ik besteld heb

GE-WEL-DIG!

Gebruik all4honda al de laatste 8 jaar denk ik, altijd goed geholpen, vind altijd wat ik nodig heb, en anders gewoon even contact opnemen en dan word het netjes geregeld of uitgezocht, veel bedrijven zouden een voorbeels kunnen nemen aan de service van deze heren :) vooral in een tijd dat alles snel en goedkoop moet, word je hier in ieder geval WEL goed geholpen als klant. 10 van 10 punten :)

ESTAFA

HE PAGADO Y NO ME HAN ENVIADO NADA. NO CONTESTAN LOS EMAIL, NI ME DEVUELVEN EL DINERO. NO COMPREIS.

• Would you recommend us? No

Ze weten waar ze het over hebben

Ze weten waar ze het over hebben.

Duidelijke site en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over all4honda met de snelle levering en de duidelijk site alles wat je nodig hebt is makkelijk en snel te vinden!

Zeer goed!

Zeer goede service! Alles mooi geordend toegekregen geen beschadigingen! Toen ik het aflever adres verkeerd had ingevuld heeft de klantenservice dat heel snel in orde gebracht!

binnen 2 dagen netjes geleverd

als de producten binnen 1 dag verstuurd konden worden dan gaf ik een 10

top, duidelijk en snelle servce

Snelle reactie op vragen, eerlijk als het gaat om levertijd. Follow up van de order goed, ook qua levertermijn. Zal niet snel switchen van leverancier! Erg tevreden!

Altijd correct en goed op de hoogte gehouden van een eventuele langere levertijd

Geen klachten of ontevredenheden

Klantvriendelijk en antwoorden meteen

Goed!

Super service

Goede commumicatie Super service Klant vriendelijk

goede prijs/kwaliteit verhouding

universele radiator fan besteld, snel geleverd en goede kwaliteit. 1 klein minpuntje geen montage handleiding bijgevoegd.

Super snel verzonden #OEMHondaParts

Super snel verzonden en goede prijzen voor OEM producten. Technische kennis in huis. 1-stop-honda-shop is dit.

top kwaliteit

ik vind het een goed bedrijf maar ik vind wel dat ze op zaterdag open moeten gaan en niet alleen op afspraak

Goed product, snel geleverd.

Vertrouwde webwinkel.

Mooie Simmons demper

Snel geleverd voor een nette prijs. Super.

5 Van 't Hoffstraat

Leek 9351VH