prima service

Helaas was het door mij bestelde artikel op de webshop niet leverbaar, deze is direct van de webwinkel afgehaald nav mij bestelling. Daarna heb ik een goed alternatief aangeboden gekregen.

Snelle verzending en vriendelijk te woord gestaan

Had online bestelling geplaatst. Vroeg me ivm opgegeven adres af wanneer het verzonden zou worden ivm evt. levering tijdens kantooruren wanneer er niemand op dat adres aanwezig zou zijn. Gezien het nog diezelfde vrijdag verzonden zou worden kon ik t zaterdag toch op mijn thuisadres laten bezorgen. De medewerker checkte direct of het product voorradig was.

Snel en op tijd geleverd

Goeie shop!

Vergeten bezorgen aan te vinken, daarna gebeld en dag later mijn producten binnen!

Snelle levering, helaas miste er een beschrijving bij mijn window visors van H gear. En ik had het fijn gevonden als er bij vermeld stond dat ze zouden geplakt worden of dat ze in de sponning gemonteerd moeten worden.

alles OK

alles prima verlopen !

Super snelle levering

Ik had een draagarm besteld bij All4honda. Deze zouden binnen 5 a 10 dagen binnen komen. Gelukkig kreeg ik ze al binnen 2 dagen , echt een top service mannen en super snelle levering

Dope

I love this shop!

Goed passend oem honda product.

snelle levering en een groot inventaris

ze hebben veel onderdelen OEM en after-market, ook is de levering snel en je word goed te woord gestaan.

Altijd netjes geholpen

Ben zeker van plan om hier vaker spullen te bestellen.

Snelle levering en product voldoet aan de beschrijving.

Het was snel en goed

Het was snel en goed

Een moeiteloze ervaring i.c.m. een ruim aanbod aan producten!

Ik had een product besteld wat uiteindelijk niet op voorraad bleek te zijn. Hier werd ik netjes van op de hoogte gebracht via e-mail en werd mij de keuze gegeven of ik wou wachten tot het bestelde product weer op voorraad kwam, of een alternatief, ik heb het alternatief gekozen wat ze mij voor hadden gedragen. Het alternatieve product was wel een stukje duurder, maar ook hier werd ik op een nette manier via e-mail op de hoogte gebracht voor dat ik een keuze had gemaakt, het product is nog onderweg dus kan daar nog niets over zeggen, maar ik verwacht hier geen problemen mee te krijgen. Qua service vindt ik All4Honda een erg goed bedrijf.

Hele goeie onderdelen goede kwaliteit altijd goed en duidelijk antwoord en advies wat ik beter zou kunnen doen of als ik iets bestel dat misschien dit of dat onderdeel er bij kan nemen voor zekerheid maat over het algemeen raad ik all4honda zeker aan

Amazing

I have never order car parts from overseas, but for an 1st time experience I can say I was sold on All4honda's customer service. The website is great and the communication was prompt. I cant wait to get my new exhaust!

Perfecte service

Het is een mooi bedrijf met een groot assortiment aan onderdelen. De service die ze bieden samen met de kennis die ze hebben, is dit zeker een aanrader voor elke Honda liefhebber.

Prijs correct, snelle levering

Prijs correct en snelle levering,

Goede producten, goede service

Goede kwaliteit en snelle bezorgservice

Geweldig!

Verschillende keren besteld, en altijd netjes geholpen. Je krijgt vlug reactie op vragen die je hebt. Proberen ook mee in oplossingen te denken. Houden je netjes op de hoogte mocht er iets niet op voorraad zijn, of als iets tegen zit met de levering. Al met al een top adres voor je al Honda spullen met zeer uitgebreid aanbod! Aanrader!

Snelle en duidelijke afhandeling. Verder goed bereikbaar en kennis van zaken.

Betrouwbaar

Wielmoeren besteld welke toch niet voorradig bleken te zijn. Na 3 dagen het gestorte bedrag retour. KLASSE !

Perfect passend

Draagarm rubbers voor een EE9 zijn perfect passend

Very clear !!!!

very well stocked site clear and fast staff recommended

5 Van 't Hoffstraat

Leek 9351VH