Topservice

Allerlei honda onderdelen voor een goede prijs, ook als het even niet goed gaat word er tot s’avonds laat gereageerd op de mail.

Snelle en professionele handeling

Ik heb al een paar keer iets besteld en ook soms een paar vragen gesteld en er wordt steeds snel en professioneel gehandeld.

Snelle service, reageert snel op mail, en loste mijn probleem snel en vakkundig op, zeer tevreden mee.

Goede service en altijd goede kwaliteit

Top service anelle levering duidelijk

Onderdelen besteld netjes verlopen allemaal en snel en ook zeer goed ingepakt in de doos en opgestuurd snel geleverd

I have purchased a racing exhaust header for my civic and i will buy more stuff in future

Goede producten en service

Goede producten en goede service.

Zoals altijd, A+++

I order here allot, their service/contact is perfect and also super fast shipping!

All I could ever want, when I want it.

As a car enthusiast, having just moved to The Netherlands, I was worried where I could find the best parts for my new car. I found A4H and was amazed at all their products, in stock and at a great price! I ordered 2 items to test them out, they were at my door within 2 days over the Christmas period. Much faster than I expected. Parts are packaged well and exactly as described. You will be seeing me again many times.

Veel review-mailing, geen levertijd mail.

19-12= 1e dag, 20-12=,2e dag, 21-12=3e dag, 22-12= 4e dag, 23-12= 5e dag. Dit betreft dan maandag-vrijdag en zijn volgens mij 5 werkdagen. Tijdens het bestellen stond er 3-5 werkdagen, deze zijn dus inmiddels verlopen, geen bericht ontvangen behalve twee beoordelingmails. Inmiddels op dezelfde dag is het product goedkoper geworden(actie begonnen op middag 19-12 ipv 19-12 gehele dag, mijn bestelling is geplaatst om 08.00 in de ochtend 19-12) scheelt in mijn geval 4,2% en is niet heel erg, maar ook niet als prettig te omschrijven, levertijd (inmiddels) verdwenen op de site, geen orderstatus te zien ivm niet goed werkende site (inloggen is niet mogelijk). Zeer middelmatige ervaring tot nu toe. Wel een snelle reactie op deze beoordeling, helaas niet helemaal passend/ingaand bij/op mijn zojuist aangehaalde (verbeter)punten. 1. Actie laten ingaan op dezelfde datum als actiedag (wegens online bestellingen) 2. Informeren indien 5e werkdag product niet verzonden wordt. 3. Site compleet functionerend maken zodat inloggen mogelijk is en de orderstatus te controleren is. 4. Beoordelingsmailing later versturen.

Prima service!

Totaal niets op aan te merken. Het gehele proces is perfect verlopen!

Awesome

Good overview, fast dealing, unbeatable delivery. Satisfaction

Snelle en correcte levering

Vlotte omgang , snelle en correcte levering

Helemaal top!

Producten Zijn van goede kwaliteit

Snelle bezorging

Duidelijk en snelle bezorging!

Excellent

excellent organization and response to my request.

Professioneel

Duidelijke website en personeel die er verstand van heeft bij technische vragen.

Snelle levering, wel groot pakket

Doos was erg groot, mijn bestelling had prima per brievenbuspost gepast.

Geniales

Tienen un gran servicio, he realizado varios pedidos y hablado con soporte. A todo le doy muy buena nota, sin duda volveré a realizar pedidos. Gracias

Great service

Great service

Super zoals altijd

Hele goede ervaring met all4 mooie spullen besteld met black friday hele mooie deals !! Paar keer contact gehad met de mannen over wat parts info ook super mee geholpen Kortom top service, top mannen Ga zo door met deze service!!

Overzichtelijk en goede prijs/kwaliteit

Duidelijke website, fijn chat contact en prima assortiment

Van Het Hoffstraat 5

9351 VH Leek

Over A4H-TECH

A4H-TECH B.V. is al 19 jaar Nederlands meest veelzijdige specialist voor tuning-, styling- en vervangende Honda onderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen. Met behulp van enkele honderden bekende product merken kan www.A4H-TECH.com jou voorzien in het product waar jij naar op zoek bent. Of je nu jouw auto gebruikt als dagelijks vervoersmiddel, als racewagen voor op het circuit, als dragracer of in de autocross, A4H-TECH kan je de onderdelen leveren die je nodig hebt om het nodige onderhoud te kunnen plegen en om de Honda te kunnen tunen en stylen zoals jij dat wilt. E-mail: [email protected] Tel: +31 (0)594 857193