Perfecte klantenservice. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Mijn samengestelde computer die ik had besteld, is volgens mijn wensen ge-assembleerd en volledig getest. Ik gebruik deze voor video- en muziekbewerking. En ik moet zeggen, het doet het beter dan ik verwacht had. Jazeker, soepel, supersnel en geen lange wachtijden meer met verwerken van renderen en rekenprocessen. Dit allemaal dankzij de combinatie van moederbord, processor, genoeg geheugen en een videokaart die goed en snel presteerd!!

Enorm tevreden op een hele kleine opmerking na

Heb ongeveer een maand geleden een nieuwe PC besteld. Levertijd zou 2-5 werkdagen zijn. Dit is uiteindelijk 2 weken geworden, maar hier had ik mijn verwachting wel al op afgesteld, na het lezen van sommige reviews. Toen ik na 4 werkdagen belde om mijn verwachting te scheppen werd me verteld dat ze mij morgen hadden willen bellen hierover. Tevens kreeg ik te horen dat de RTX 4070 Super niet meer te leveren was, maar hiervoor kon ik ook de RTX 5070 krijgen met een mooie korting. Helemaal prima dus. Verder is alles goed verlopen qua communicatie en levering. De PC is netjes in elkaar gezet, kabeltjes mooi weggewerkt (Het zit in een glazen behuizing, dus zie je alles zitten). Ik heb de PC nu een aantal weken en ben er hartstikke te vrede mee.

Mij zoon is blij met de game computer. Hij heeft het voor zijn verjaardag gekregen. De bezorging was alleen ietje later dan aangegeven maar dat maakte niet uit eind goed al goed een blije zoon :)

Lalashop TOP

Ben heel tevreden met mijn nieuwe desktop. Enige min puntje, werk aub niet meer samen met Post nl ... wat een ramp is dat die firma. Maar de computer zelf TOP. Heel tevreden over prijs kwalitait.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Desktop PC is prima samengesteld en correct geleverd. Verpakking was ook uitstekend zodat beschadiging tijdens transport voorkomen werd. Wellicht misschien handig om iets meer toelichting te geven op wat de koper moet doen om de pre-installatie en inrichting af te ronde, bijvoorbeeld door middel van een wat uitgebreidere handleiding. Als IT-er had ik geen problemen, maar ik kan me voorstellen dat een leek wat moet zoeken en stoeien om de inrichting af te ronden.

Game Pc aangeschaft

Helemaal top! Alles binnen de afgesproken tijd. netjes verpakt met goede uitleg erbij. Alles keurig geinstalleerd. deze aankoop was voor een ongeduldige tiener dus had nog even contact gezocht met de klantenservice die begrepen het helemaal! en gingen direct op onderzoek uit om mijn zoon gerust te stellen :-)

Mooie snelle pc en vlotte levering

Leuke pc gekocht, met diverse upgraden. Toch snel geleverd.

Zoek. Selecteer, bestel, betaal en krijg optijd!

Na wat rondgekeken tevens in deze shop, En besloten hier mijn pc samen te stellen en ook te laten bezorgen. Het uitzoeken en kiezen werdt tijdens het proces duidelijk en tevens makkelijk. De betaling was ook makkelijk, ideal optie. Toen gelijk bevestiging mail, met verwachte levertijd, en de 5 dagen waren reëel. Pc netjes geleverd, alles goed ingepakt en aflevering met een code, waarde stransport post. All met al prima, machine draait sinds dag 1 zonder problemen, erg bij mee!

Wat een geweldige pc

Snel geleverd, binnen 5 werkdagen. Helemaal blij met de 5080 rtx! Bedankt!

Perfect geholpen aan de telefoon met mijn keuzes voor een power game computer en die dan ook laten bouwen en leveren. Draait inmiddels als een zonnetje,dus ben heel blij met mijn aankoop.

gewoon goed

uitgebreide webshop. makkelijk te bestellen. goed verpakt. snel geleverd.

UITSTEKEND 10/10 PTN

meermaals per E-maal contact gehad met Dennis van jullie firma en heb er een uitstekende indruk van .uitsteken service 10/10 PTN

Goede bezorging

Pakket was na afgesproken 5(dagen) bezorgd In goede conditie

De computer werd razendsnel geleverd! Klantenservice op het hoogste niveau (groeten aan Denis). Ik raad het zeker aan.

vlotte service

De aankoop was correct en vlot afgehandeld.

Prijs en kwaliteit gaan perfect samen - Vlotte levering.

Prijs en kwaliteit gaan perfect samen - Vlotte levering. Groot aanbod. Ik denk mij huidige leveranciers te verlaten voor Lalashop. Doe zo voort. Een klein werkpuntje is de leveringstermijn inkorten. Een tevreden klant. Top team.

Topspel voor een mooie prijs!

Hier een rgb cpu koeler besteld Snel in huis. Prima communicatie.. Koeler is top!

Super bedrijf!

Super bedrijf! Game pc besteld,keurig word je op de hoogte gehouden van de voortgang en levering. Mijn zoon is er heeel blij mee,prachtige game pc!

Top pc

Wat een machtig fijne pc heb ik gekocht , ziet er geweldig uit , en werkt perfect , top top top , erg blij mee. jammer alleen dat de bezorging door PPT post weer eens zoals ik gewend ben vertraging had opgelopen , maandag verstuurd door lalashops vandaag dus donderdag mogen ontvangen. maar was het wachten meer dan waard

Top snel

Perfecte service toppie cpu was niet goed meteen opgelost nieuwe gekregen een beter model zelfs! Ben ook direct tewoord gestaan netjes hele lieve medewerkers dus kan me totaal niet vinden in sommige reviews die me wel tegen hebben gehouden met bestellen. Maar heb het toch gedaan en wat ben ik blij top bedrijf niet denken gewoon je geld schenken en je krijgt er een mooie pc build voor terug bedankt Bas !

Ik heb onlangs mijn nieuwe pc bij Lalaland gekocht, met een paar extra opties, en ik ben helemaal tevreden! Vanaf het moment van bestellen tot de levering was de communicatie top. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over eventuele vertragingen, maar tot mijn verrassing kwam mijn computer zelfs veel eerder dan verwacht! De pc draait als een zonnetje en is precies zoals ik had gehoopt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare winkel met goede service, dan kan ik Lalaland zeker aanraden!

Helemaal TOPPIE !!

Jullie krijgen een 4,5 ( eigenlijk gewoon een 5 !!) sterren review. Puur en alleen om het leveren binnen 3 tot 5 werkdagen verhaal. Heb na 4 dagen toch de reviews er maar even bij gepakt... en daar werd ik niet geheel vrolijk van, MAAR voordeel van de twijfel... Jullie hebben netjes gemaild dat het wat langer duurde PRIMA :) + Machine online aangepast - Machine zoals besteld geleverd TOP !! - Levertijd - En de tijd om daar een reactie op te geven, vanuit jullie - 0.5 - 2 x een mail sturen om een review te schrijven over m`n pc terwijl ik nog moet kijken hoe hij presteert HAHAHA. ( hij werkt tot zover PERFECT) ZEER TEVREDEN KLANT !!! tot zo ver :)

Vlotte en correcte levering, alles naar wens

Goede budget gamecomputer , veel waar voor je geld.

Prima webwinkel

Resent een game pc besteld de levering was wat langer maarja had ik maar niet rond carnaval moeten bestellen, prima service en contact.

Snelle levering, goed product en scherpe prijs

Doctor Schaepmanstraat 49

6004 AD Weert

Over Lalashops.nl

LalaShops - Uw digitaal winkelcentrum Wij van LalaShops willen verantwoord shoppen voor iedereen makkelijk en betaalbaar maken. Wij doen dit door zo veel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers die de kwaliteit van hun producten en diensten reeds bewezen hebben en door zoveel als mogelijk te besparen op o.a. winkelkosten en personeel. Deze samenwerkingen en besparingen resulteren in de grote productdiversiteit en scherpe prijzen die wij u aanbieden op LalaShops.nl. Doordat wij een deel van onze winst gebruiken voor humanitaire- en ecologische projecten, draagt u automatisch bij aan een betere wereld door bij ons te kopen!