Tevreden door levering wat vetraging gelopen maar werd netje gecommuniceerd. Blij met de pc aankoop.

Prima prijzen en snelle verzending

Snelle verzending! Er miste wat bij de bestelling, maar dat werd zonder problemen direct daarna alsnog verzonden zonder extra kosten.

Ondanks dat levering een kleine vertraging had, hier keurig een mail over ontvangen en ondanks de vertraging toch snelle levering...goede service en computer van goede kwaliteit...! Blij mer

Goede service klant vriendelijk

Gisteren de pc binnen gekregen het was goed ingepakt onze zoon is er super bij mee hij is goed aan het gamen met zijn pc en als je er niet aan uit komt wordt je goed geholpen via de chat mannen julie zijn top respect voor jullie ga zo door groetjes van familie verbuijt

Redelijk snel aangekomen

Alleen was geen brievenbus post, de postbode heeft het mij zelf gegeven, het doosje was nu beschadigd maar de inhoud was goed aangekomen.

Prima webshop

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Website is overzichtelijk met goede navigatie door de artikelen. Snelle bezorging en keurig verpakt.

Beveel t iedereen aan

Goede services , komen afspraken naar.

Goed product tegen goede prijs

Echt een goede pc voor niet teveel geld. Bij het in gebuik nemen liep ik echter even vast bij het aanmaken van een windowsaccount. Het standaardaccount werd korte tijd geblokkeerd en dat was even spannend. Misschien een korte instructie toevoegen?

Goede en snelle afhandeling

Eerste bestelling was snel, makkelijk.

zeer tevreden vriendelijk geholpen

klantvriendelijk en een goed product

Super, echte aanrader!

Recent een nieuwe PC gehaald voor een scherpe prijs. PC kwam iets later dan gepland, maar na contact te hebben gelegd hebben zij mij uitstekend en netjes te woord gestaan. Uiteindelijk iets langer dan een week moeten wachten. Ik raad ze zeker aan. Enige 'kleine' verbeterpunt zou in mijn optiek zijn om je klanten proactief te informeren over de bestelstatus aangezien jullie pas een track & trace opsturen op de dag van verzending

Heel Goed

Doet wat het beloofd.

Mooie pc naar wens samengesteld, en uiteindelijk met een kleine vertraging op kunnen halen! Nog een mooie XXL muismat erbij gekregen bij het ophalen in de winkel. Goede communicatie en goede prijs kwaliteit!

Top service!

Heb een gaming pc besteld, overal gekeken. Beste prijs/kwaliteit vond ik hier. Bij levering zat er een deuk in de zijkant, is door de bezorging gebeurd, niet door lalashop zelf. Heb dit aangegeven, kreeg direct een nieuwe zijkant gloednieuw. Kortom goede service. Enige minpunt was de levertijd van de pc, deze was 2 weken. Het was het wachten waard!

Eerlijk, meedenkend, behulpzaam

Goed advies gegeven, meedenken voor omruil andere game pc. Goede oplossing geboden. Ivm vakantie hebben ze de pc later verzonden. Goede service vriendelijk echt een aanrader

Alles naar wens! Bedankt!

Perfect!

Keurig geregeld

Iets later geleverd als afgesproken, maar goed gecommuniceerd.

Juiste toetsenbord nog niet ontvangen

Juiste toetsenbord nog niet ontvangen en verder geen contact te krijgen met de verkoper.

Top computer

Verzending duurde even maar was het zeker waard, complete set besteld en super tevreden mee lekker snel speelt alles vlekkeloos af en ziet er ook nog eens mooi uit met al die verlichting. Prima te woord gestaan door de medewerkers over de vertraging en noem maar op.

pc werkt top

pc doet het goed goed geleverd niks kapot

Klant is ook in de aftersales nog koning

Mijn PC is netjes en werkend afgeleverd. Bij mijn vragen over de software op de PC ben ik goed geholpen door Denis van de klantenservice.

Goed contact en advies

Goed contact en advies. Wel helaas twee weken moeten wachten. Verder doet de pc wat ie moet doen!

Goed aangekomen

Pc besteld. Levertijd van 2-5 werkdagen. 4e dag netjes een mailtje gehad dat er bepaalde onderdelen nog niet binnen waren en dat er enige vertraging was. Enkele dagen later de pc thuisgestuurd gekregen. Er staan een heel aantal slechte reviews op het internet zag, ik kan me hier niet in vinden en ik vond het process prima verlopen.

Doctor Schaepmanstraat 49

6004 AD Weert

Over Lalashops.nl

LalaShops - Uw digitaal winkelcentrum Wij van LalaShops willen verantwoord shoppen voor iedereen makkelijk en betaalbaar maken. Wij doen dit door zo veel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers die de kwaliteit van hun producten en diensten reeds bewezen hebben en door zoveel als mogelijk te besparen op o.a. winkelkosten en personeel. Deze samenwerkingen en besparingen resulteren in de grote productdiversiteit en scherpe prijzen die wij u aanbieden op LalaShops.nl. Doordat wij een deel van onze winst gebruiken voor humanitaire- en ecologische projecten, draagt u automatisch bij aan een betere wereld door bij ons te kopen!